Kortni se u crnom gostila pred svadbu, pa se ipak udala u belom! Hit detalji glamurozne ceremonije - u italijanskom selu!

23.05.2022

05:45

0

Par je s članovima porodice ceo vikend najpre proveo u Portofinu, odbrojavajući sitno do velikog događaja

Kortni se u crnom gostila pred svadbu, pa se ipak udala u belom! Hit detalji glamurozne ceremonije - u italijanskom selu!
profimedia-0693255585 - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker su sa članovima svojih porodica uživalli za vikend u lepotama Portofina, u Italiji. Zajedno, odbrojavali su sitno do svadbe menjajući skupe autfite, ispijajući još skuplja pića, družeći se... Kim Kardašijan je čak u jednom trentku i bosa išla ulicom, o čemu su svakako brujali strani mediji. 

Kim Kardašijan Profimedia
 
Kim Kardašijan Profimedia
 

Pred „Kravisovu" svadbu koja se odvila u čuvenom „Castello Brown-u", glavni akteri kao i većina njihovih najmilijih nosili su - crno, što je privuklo ogromnu pažnju. Kardašijanovoj je i veo bio crne boje, a oko „Dolce & Gabbana" mini haljine s amblemom (Devica Marija) ispod grudi podigla se ogromna prašina, kako su mnogi pomislili da će se u njoj i udati. 

Detalji

Par je goste najpre „Gabaninom" Fatima jahtom prevezao do opatije San Frutuoso (do koje i može da se dođe samo morskim putem ili pešaka, stazama tamošnjeg parka), gde su takođe otišli i po poseban blagoslov pred venčanje koje su mnogi željno iščekivali.

Venčanje Kortni i Travisa, Profimedia
 

Ovoga puta - obišli su pola sveta ne bi li se zavetovali na večnu ljubav. Podsećanja radi, veridba je bila obavljena u oktobru 2021, posle godinu dana veze. Pred odlazak u Italiju, zavetovali su se na večnu ljubav u Santa Barbari pred nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice. Počasni gosti bili su im Travisov tata Rendi i baka najstarije Kardašijanove, Meri Džo Kembel, mama Kris Džener.

 

 

U aprilu, imali su „test venčanje" u Las Vegasu, s imitatorom Elvisa Prislija u ulozi matičara. Nešto kasnije, Kortni je javnosti objasnila kako „to nije bilo zvanično jer nisu uspeli tako brzo da izvade dozvole za venčanje."

 

„Da!"

Jedan od najpoznatijih parova na svetu u seocetu je u Italiji sa velikim zadovoljstvom (i na crvenom tepihu, a s pogledom na more) obećao da će čitavu večnost provesti zajedno, 22. maja u popodnevnim satima. Pored prijatelja i članova porodice, Kortni i Trvis su okupili i svu svoju decu. Bivši partneri s kojima su ih dobili, međutim, nisu prisustvovali ceremoniji venčanja. 

Po povratku iz Italije, organizovaće veselje u Los Anđelesu.

Zorja?

Najmlađa sestra Kardašijan, Kloi, privukla je posebnu pažnju svojim stajlingom, koji je bila vrlo pažljivo izabrala za ovo venčanje. Naime, pored toga što je nosila „D&G" haljinu, kao i ostatak porodice, na glavi je imala masivni zlatni ukras za koji se veruje da je inače u vlasništvu - Domenika Dolčea i Stefana Gabane, prenosi „Hollywoodlife".

Kloi Kardašijan Profimedia
 

Nešto slično, podsećanja radi, nosila je Zorja Pajić na takmičenju za „Pesmu za Evroviziju".

Zorja Pajić Printscreen RTS, Pesma za Evroviziju
 

Pojedini tviteraši su je zbog toga bili „pikirali", tvrdeći da je „inspiraciju pronašla u stajlingu nekadašnje predstavnice Australije, Kejt-Miler Hajtke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike