Kako je sve s Travisom počelo - Kortni natenane otkrila: Ko je koga prvi zvao, inicirao poljubac, ništa nije prećutala!

12.04.2022

06:00

0

Bubnjar grupe „Blink 182" joj se, priznaje, uvek dopadao, ali bili su samo prijatelji, komšije...

Kako je sve s Travisom počelo - Kortni natenane otkrila: Ko je koga prvi zvao, inicirao poljubac, ništa nije prećutala!
profimedia-0660795523 - Copyright Profimedia

Pošto je rešila da otkrije kako joj se tačno veliko prijateljstvo pretvorilo u životnu ljubav, Kortni Kardašijan sela je pred kamere novog porodičnog šoua koji se snimao za „Hulu", pa najpre priznala da joj se Travis Barker - uvek dopadao. Zatim, ova poznata crnka naglasila je kako je ona bila ta koja je načinila prvi korak, jer je osećala „da je pravo vreme za to".

- Stvarno je bilo pravo vreme za to. Čitavu godinu unazad sam bila posvećena isključivo sebi, ali prijatelji su mi često govorili kako „moram da budem s njim".

 

 

Inače, Kortni je čitavu jednu deceniju života „dala" na turbulentnu vezu sa Skotom Disikom, s kojim je dobila troje dece. Travis je, s druge strane, bio u braku sa Melisom Kenedi, a onda i glumicom Šanom Moakler, s kojom je dobio dvoje dece.

Za vreme karantina, međutim, Kortni i Travis bi se, najpre zbog naslednika, „igrali kuće", a to su im i „bila vrata ka sreći u kojoj sada uživaju".

- Nešto smo se dopisivali za vreme pandemije i razgovor je prerastao u očigledno flertovanje. Kad sam i zvanično obelodanila šta osećam, tek tad me je pozvao na dejt. Da gledamo film - prisećala se Kardašijanova, koja je nedavno pristala da se uda za Barkera.

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Ovo će njoj biti prvi put da odlazi do oltara. Skortu Disiku nikad nije izgovorila sudbonosno „da". Prema tome kako je objasnila u „Kardašijanovima" jednom prilikom - jednostavno nije osećala da je on taj, čak i u periodu kada je s njim bila najsrećnija.

- Ništa nije uradio tokom čitavog filma - nastavila je ona, pa zatim na pitanje ko je inicirao prvi poljubac priznala kako je to bila ona.

- Njemu je trebalo baš dosta vremena da se pokrene. Film se bio završio, pustili smo još jedan. Pomislila sam: „Nemam ja vremena za maraton". Tako da, ja sam ta koja je prišla prva - zaključila je Kortni.

Travis Barker Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike