Travis je zbog Kortni išao i na groblje! Otkriveno i šta joj je tačno rekao pre nego što ju je verio (FOTO)

30.04.2022

07:36

1

Kad je majka Kris Džener saznala, odmah je zaplakala

Travis je zbog Kortni išao i na groblje! Otkriveno i šta joj je tačno rekao pre nego što ju je verio (FOTO)
Kortni Kardašijan i Travis Barker - Copyright Profimedia

Otkako su obelodanili da su u vezi, dugogodišnji prijatelji i komšije Kortni Kardašijan i Travis Barker postali su jedan od parova o kom se non-stop priča. Svaki detalj njihove ljubavne priče koji bi i završio u javnosti postajao bi - jedna od glavnih tema razgovora. Sve je, međutim, „podignuto na viši nivo" s početkom novog serijala čuvene porodice gde se često pojavljuju, a ponašaju se kao da kamere nisu tu. 

U najnovijoj epizodi javnost je saznala kako je teklo planiranje veridbe. U tom periodu, „Kravis" je, kako ih sada često nazivaju, odlazio kod lekara Kardašijanove, u nadi da će začeti porodicu i pre braka. 

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Kim Kardašijan je tada trebalo da „povede" čuveni „Saturday night live", oktobra 2021. godine. Za nedelju, 17, planirana je bila i veridba - na godišnjicu veze. Pošto su saznali da će ginekološki pregled i zahvat biti obavljen tek idućeg utorka, članovima porodice, a najpre Travisu, je svakako laknulo. 

- ...Stvarno će se sve desiti na našu godišnjicu i to me veoma raduje - priznao je Barker u telefonskom razgovoru s Kris Džener, inače zabrinut zbog čitave procedure ne bi li dobio dete s Kortni. 

- Nisam nervozan, znam šta ću da joj kažem. To sam joj sto puta i rekao, ali da to ponovom baš na taj dan... Mislim da će me živci tada već „pojesti" - dodao je on, pa u poruci poslao svoj govor „mamadžerki" koja je počela da plače čim ju je pročitala. 

Kortni Kadašijan i Travis Barker Profimedia
 

- Pre tačno godinu dana sam se zaljubio u tebe. Jedna noć s tobom je bila dovolja... Ti si mi jedan od najboljih prijatelja. I bila si, godinama. Divio sam ti se i obožavao te tako dugo. A sada si i ljubav mog života. Kortni, želim da budem s tobom do kraja života. Da li ti želiš da se udaš za mene? - pisalo je u poruci koju je Kris nazvala „nečim najnežnijim što je ikada pročitala". 

Tokom epizode, takođe, otkrivno je i kako je Travis, osim što je od Kris zatražio Kortninu ruku, otišao na groblje pa i od pokojnog Kardašijana tražio blagoslov. 

- E, tad sam se raspala. Žao mi je što nije tu da sve ovo vidi - priznala je, opet kroz suze, „mamadžerka" ćerki Kim, koja je zatim malo razvedrila situaciju počevši na sav glas da se smeje zbog toga što se za razliku od Kloi, pa i nje same, Kortni nikad pre nije udavala. 

Veridba Kortni i Travisa, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike