Otvorili se: Suzaninom sinu i snaji poznati uglavnom donosili koverte!

21.05.2022

08:55

0

Izabranici je izgovorio sudbonosno „da" u jednom prestoničkom restoranu pred 200 najdražih, koji su par mahom častili - kovertama

Otvorili se: Suzaninom sinu i snaji poznati uglavnom donosili koverte!
Danijel, Suzana, Aleksandra, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sin Suzane Jovanović i Saše Popovića, Danijel, pre nekoliko dana se zavetovao lepoj Tijani na večnu ljubav u jednom prestoničkom restoranu, pred 200 najmilijih.

Provod za pamćenje

- Bio sam na svadbi i odlično se proveo! Odneo sam kovertu u koju sam stavio 500 evra. Sramota bi me bilo da nekome ko je dugo na estradi odnesem manje, ipak oni zarađuju ogromnu lovu. Pričao sam s kolegama, svi su se odlučili za novac. Nisam video nijedan poklon... Siguran sam da su najveće zvezde donele i više od 2.000 evra. S obzirom na to da je bilo 200 gostiju, zaradili su više od 100.000 evra - tvrdi izvor za „Informer", koji se bio veselio zajedno s ponosnim roditeljima.

Prvi ples, Instagram printscreen/grand_televizija
 

Od mame i tate - stan!

- Pozvao sam ih da vidim da li su zadovoljni, kako je sve prošlo. Rekli su da su umorni, ali presrećni, kao i da su do ranih jutarnjih sati brojali pare... Znam da su od Suzane i Saše na poklon dobili stan od 150 kvadrata u novom luksuznom naselju koje Popović gradi sa poslovnim partnerima na Bežanijskoj kosi. Sad imaju novca da ga srede od poda do plafona - dodao je on.

Podsetimo, Tijana i Danijel su se venčali proteglog četvrtka u jednom prestoničkom restoranu. Crkveno venčanje su odložili za leto. Na svadbi, za goste je svirao „Majami bend", ali su se i brojne poznate zvanice rado latile mikrofona.

Ana Bekuta, Instagram printscreen
 

Lepa Brena je, na primer, pevala „Hajde da se volimo" i na taj način posebno podgrejala atmosferu. Za njom, zapevale su i Ana Bekuta, te Snežana Đurišić, koja je i sve vreme ljubila i grlila Suzanu i Sašu.

Lepa Brena, Instagram printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike