Privukle su me njegova duša i iskrenost: Aleksandra progovorila o vezi sa Isakom, pa otkrila da li je upoznala njegove roditelje

13.05.2022

16:41

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je obznanila kako je sve počelo

Privukle su me njegova duša i iskrenost: Aleksandra progovorila o vezi sa Isakom, pa otkrila da li je upoznala njegove roditelje
isak sabanovic mladenovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović pre par dana priznali su svoju vezu, koja traje nešto duže od dva meseca. Njih dvoje su odlučili da o romansi pričaju javno, a sada su otkrili neke nove detalje.

Pevačica je za početak otkrila kako je sve počelo, a zatim priznala čime ju je Isak osvojio.

– Lepo nam je, uživamo u ljubavi. Došao je na moj nastup i mislim da je on mene prvi primetio. Nisam odmah obratila pažnju, pa smo posle počeli da se viđamo. Jeste mnogo stidljiv, ali nisam mu prva prišla. Sve je išlo spontano – ispričala je Aleksandra za Blic i dodala:

– Privukla me je njegova duša i iskrenost. Pažljiv je, a danas je to retkost naći – rekla je pevačica, a potom progovorila o međusobnom poznanstvu sa roditeljima.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović, Isak Šabanović

– Njegove roditelje nisam upoznala, videla sam ih preko video poziva. Mama ga je upoznala, jer je često kod mene i sada me zajedno zezaju - priznala je ona kroz osmeh.

Podsetimo, Isak se posle saznanja da je u vezi sa pevačicom oglasio za 24sedam i otkrio kako su se smuvali.

- Upoznali smo se tako što sam ja otišao na Aleksandrin nastup. Posle kratkog vremena našli smo se kao gosti na jednoj svadbi. Meni se Aleksandra zaista svidela, ali ja sam stidljiv, nikad u životu ne bih mogao da joj priđem. Da mi ona nije prišla, sada ne bismo ni bili zajedno, ključnu kartu je zapravo ona odigrala. Počeli smo da se zabavljamo 1. marta, a ono čime me je osvojila jeste njena harizma - rekao nam je Šabanović.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike