Porodica gubi nadu? Potraga za Marijanom iz "Velikog brata" i dalje traje, a sada se oglasila njena sestra!

02.05.2022

13:40

1

Za 24sedam ona je otkrila da li ima novih tragova o tome šta se desilo

Porodica gubi nadu? Potraga za Marijanom iz "Velikog brata" i dalje traje, a sada se oglasila njena sestra!
Printscreen/YouTube/Bar/Ana Bee

Marijana Seifert, pobednica regionalnog "Velikog brata", nestala je prošle nedelje, 27. aprila, u noći između srede i četvrtka. Potraga za njom i dalje intenzivno traje. 

Za 24sedam oglasila se Maja Kovačević, Marijanina sestra, koja nam je otkrila da li postoje novi tragovi, te da li je Hrvatska gorska služba spašavanja iznela neke teorije porodici.

Printscreen YouTube/Veliki brat
 

- Za sada ništa novo, nažalost - rekla je Maja, te otkrila kako se ona drži u celoj situaciji:

- Nastojim biti dobro.

Na našu konstataciju da se nadamo da će na kraju sve biti kako treba, Majin odgovor nije ulivao poverenje.

- Moguće, ali sumnjam - zaključila je ona.

Printscreen/YouTube/Bar
 

Podsetimo, juče je Hrvatska gorska služba spašavanja organizovala veliku akciju potrage za Marijanom. Oni su detaljno pretraživali korito reke Save oko Mosta mladosti.

U akciji je učestvovalo 12 članova HGSS, od čega ukupno sedam ronioca, sa dva čamca i jednom bespilotnom letelicom.

- Pretražili smo sve što je bilo zanimljivo i što nije bilo opasno za naše ljude. Došli smo do slapova koji su vrlo opasni, no dalju potragu nastavlja policija. Ako bude bilo potrebe, mi ćemo se ponovno angažovati - rekao je čelnik Josip Granić za Story.hr.

Njen telefon i lična dokumenta pronašli su prolaznici na Mostu mladosti samo nekoliko sati pošto je prijavljen nestanak, ali od tada novih tragova u istrazi nije bilo. 

Navodilo se i da policija pregleda snimke sa kamere koja pokriva deo mosta gde su stvari pronađene, ali to nikad nije zvanično potvrđeno.

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
 

U trenutku nestanka Marijana je bila obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (cvet orhideje na donjem delu leđa, glavu jednoroga na levom bedru, dva tribala na levoj podlaktici i desnom zglobu, kao i tekstualnu na desnom ramenu, te na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Njen nestanak je policiji prijavio Marijanin suprug Karlo, koji je potom i na društvenoj mreži Fejsbuk podelio da mu se jave svi oni koji znaju nešto o njoj.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti