Roditelji nestale Marijane Seifert su van sebe: Ne znaju hoće li uspeti sve ovo da prežive!

09.05.2022

15:37

0

Autor: Marija Mitić

Prijatelj oca nekadašnje pobednice "Velikog brata" otkriva nove detalje

Roditelji nestale Marijane Seifert su van sebe: Ne znaju hoće li uspeti sve ovo da prežive!
marijana seifert - Copyright Printscreen YouTube/Veliki brat

Od nestale Marijane Seifert nema ni traga ni glasa već dve nedelje, a njeni roditelji su neutešni. Prijatelj oca nekadašnje pobednice "Velikog brata" oglasio se za Slobodnu Dalmaciju i rekao da je Ivo, sa kojim zajedno radi u automehaničarskoj radnji potpuno utučen.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumente pa otišla dalje do toga da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti izdržati i preživeti sve ovo - istakao je prijatelj Marijaninog oca za Dalmaciju.

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

Podsećanja radi, Marijana Seifert nestala je 27. aprila, u noći između srede i četvrtka. Potraga za njom intenzivno traje. 

Od pronalaska njenih dokumenata i moblinog telefona kod mosta Mladosti u Zagrebu, novih tragova nije bilo. Roditelji su je poslednji put videli na Uskrs, a suprug pred spavanje, noć pre nego što je nestala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike