Peja zarađivao više od Šabana Šaulića? Voditelj otkrio: Ako gledamo proporciju rada i zarade to je tako

16.01.2022

15:28

0

On je otkrio kako je tekao razgovor sa kraljem narodne muzike i kako su došli do ovakvog zaključka

Peja zarađivao više od Šabana Šaulića? Voditelj otkrio: Ako gledamo proporciju rada i zarade to je tako
peja šaban (1) - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Voditelj Zoran Pejić Peja, osim emisija na kojima je angažovan, godinama unazad vodi programe na raznim veseljima širom zemlje, regiona i dijaspore.

Zbog harizme, rečitosti i humora koji poseduje rado je viđen gost kako u emisijama, a tako i na slavljima, te nije ni čudo što ni zarada nije mala.

Svojevremeno je sveo računicu i sa Šabanom Šaulićem, te su obojica došli do zaključka da je Peja više zarađivao novca od kralja narodne muzike. 

Zoran Pejić Peja, Antonio Ahel/ATAImages
Zoran Pejić Peja

Kako je objasnio on radi samo velika slavlja, u koja se ulaže mnogo novca, te je u skladu sa tim dobra i zarada.

- Trenutno je kriza ali može ovde da se radi. U Srbiji nisam imao par godina tezgu ili svadbu jer obično radim kada naši ljudi dođu ovde iz inostranstva da prave veselje. Ja radim ta velika veselja i veselja koja su na nivou i gde se ulaže mnogo novca - rekao je Peja u emisiji „Grand Magazin”.

Ono o čemu se i te kako spekuliše tokom godina jeste koja je Peja prava zarada, a voditelj otkriva i da li je tačno da nekada zaradi više novca od poznatih pevača koji se zadese na istom slavlju.

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
Šaban Šaulić

- Pokojni Šaban i ja smo sedeli i pričali jednom prilikom i on mi je rekao: „Znaš li ti da si skuplji od mene?”. Ja mu kažem: „Kako ja mogu biti skuplji, ti uzmeš 10.000, a ja neku siću”. Pa kaže on meni: „Ti izađeš i pričaš pola sata sat i onda odeš da sediš 2, 3 sata, a ja pevam satima non-stop”. Tako da bio je u pravu, ako gledamo proporciju rada i zarade to je tako - objasnio je on 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike