Britni napali jer veselo pleše posle pobačaja: Da li je ovo moguće nakon takvog gubitka?! (VIDEO)

18.05.2022

10:29

0

Autor: Marija Mitić

Mnogi su se zabrinuli za pevačicino mentalno stanje

Britni napali jer veselo pleše posle pobačaja: Da li je ovo moguće nakon takvog gubitka?! (VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs naišla je na nove osude javnosti zbog poslednjih objava na društvenim mrežama. Naime, ona se snimala kako pleše, posle samo nekoliko dana nakon što je izgubila bebu. To je navelo njene fanove da je oštro osude u komentarima jer ne shvataju kako može da bude tako vesela i opuštena, s obzirom da je nedavno doživela spontani pobačaj, a mnogi su se upitali i da li je pevačica psihički dobro.

Ipak, pop princeza je u opisu videa naglasila da je snimak kako pleše nastao pre dva meseca kao i da joj muzika i ples generalno pomažu da se oseća bolje.

- Definitivno trenutno prolazim kroz nešto u životu… A muzika mi toliko pomaže samo da steknem uvid i perspektivu… Ovo sam snimila pre dva meseca, ali kada pogledam unazad, svaka pesma koju sam plesala mi je dala drugačiji osećaj ... Drugačije raspoloženje ... Druga priča za ispričati ... I zahvalna sam na tom bekstvu ... Ova pesma je prilično duhovna i zaista uživam da plešem uz nju! P.S. znam da sam dramatična,  ali da li je to uverljivo - napisala je ona kao da je bila spremna na ono što sledi.

- Nisam siguran da je ovo moguće nakon gubitka bebe, - Da, neuverljivo je kao što je bila i tvoja trudnoća, - Neko treba da joj pomogne, - Pomozi sebi, - Da li je ona mentalno dobro - pisali su korisnici u komentarima o Britni i njenom "ludom" plesu.

Podsetimo, Britni Spirs je 14. maja sa obožavaocima na Instagramu podelila tužne vesti o gubitku bebe.

 

 

- Sa ogromnim bolom objavljujemo da smo izgubili našu bebu, naše čudo tokom ranih meseci trudnoće. Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja. Možda je trebalo da sačekamo sa objavom trudnoće, ali bili smo previše ubuđeni. Ljubav koju osećamo jedni za druge je naša snaga. Nastavićemo da radimo na proširenju naše lepe porodice. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Molimo za privatnost u ovom teškom trenutku.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike