Britni Spirs izgubila bebu: Veliki udarac za pop zvezdu i njenog verenika (FOTO)

14.05.2022

21:25

0

Pevačica priznaje da prolaze kroz užasan trenutak, ali ne želi da odustane od stvaranja porodice.

Britni Spirs izgubila bebu: Veliki udarac za pop zvezdu i njenog verenika (FOTO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs i njen verenik Sem Asgari nedavno su obradovali fanove vešću da će njihov dom postati brojniji za jednog člana. 

Ipak, nije sve kako je par planirao, a Britni je sa obožavaocima na Instagramu podelila tužne vesti priznajući im da je izgubila bebu. 

 

 

- Sa ogromnim bolom objavljujemo da smo izgubili našu bebu, naše čudo tokom ranih meseci trudnoće. Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja. Možda je trebalo da sačekamo sa objavom trudnoće, ali bili smo previše ubuđeni. Ljubav koju osećamo jedni za druge je naša snaga. Nastavićemo da radimo na proširenju naše lepe porodice. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Molimo za privatnost u ovom teškom trenutku.Podsetimo, pre pet nedelja pevačica je objavila zbunjujuću priču o gubitku kilograma, pa ponovnom dobijanju... zatim o testiranju na trudnoću i na kraju izjavila: „Čekam bebu“.

24sedam/Profimedia
Britni Spirs

 

Podsetimo, Britni je 13 godina bila pod starateljstvom svog oca Džejmija Spirsa koji je upravljao njenom celokupnom imovinom i njenim životom zbog njenog lošeg mentalnog zdravlja. I taman što je stala na noge, zaljubila se i krenula u novi život, pop zvezdu je sačekao veliki udarac. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike