Britni i Sem planiraju predbračni ugovor? "Asgari želi znatna povećanja za svakih pet godina braka!"

13.05.2022

21:39

0

Autor: Marija Mitić

Obožavaoci pop princeze navijaju za to da ona potpiše predbračni ugovor, o čemu pišu na društvenim mrežama, kako bi zaštitila svoju imovinu

Britni i Sem planiraju predbračni ugovor? "Asgari želi znatna povećanja za svakih pet godina braka!"
Britni Spirs i Sem Asgari - Copyright Printscreen Instagram/ samsghari

Pop zvezda Britni Spirs i njen verenik Sem Asgari uskoro staju pred oltar, a par ne krije uzbuđenje kada će izgovoriti sudbonosno „da“.

Pored obaveza koje pop princeza ima pred venčanje, ona se bavi navodno i predbračnim ugovorom koji planira da sastavi sa svojim izabranikom, pišu strani mediji.

Naime, prema izvoru, Britni i Sem su još uvek u procesu raspisivanja predbračnog ugovora pre nego što se venčanje održi.

 - Razgovori su bili malo duži nego inače. Sem želi znatna povećanja za svakih pet godina braka. Britni dopušta svom advokatu da vodi potencijalni predbračni ugovor jer se usredsredila na svoje zdravlje i trudnoću, te planira njihovo venčanje - rekao je izvor za Heat Magazine o navodnom dogovoru.

I sam Sem se osvrnuo na ova nagađanja, pa je na Instagramu napisao:
 

- Hvala svima koji su zabrinuti oko sklapanja našeg predbračnog ugovora. Naravno, dobijamo moćni ugovor kako bismo zaštitili moju kolekciju džipova i cipela u slučaju da me jednog dana ostavi.

Ipak, obožavaoci Britni navijaju za to da ona potpiše predbračni ugovor, o čemu pišu na društvenim mrežama, kako bi zaštitila svoju imovinu.

Podsetimo, Britni je nedavno saopštila divne vesti, da ona i Sem čekaju prinovu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike