Ćana spremna da na nastup stigne i kroz odžak: Nudili su mi da dođem tenkom!

18.05.2022

09:41

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici je čast da uveseli domaćine onako kako oni zahtevaju i ne libi se da na veselje dođe u vidu iznenađenja, u kamionu, fići...

Ćana spremna da na nastup stigne i kroz odžak: Nudili su mi da dođem tenkom!
Stanojka Mitrović Ćana - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Stanojka Bodiroža Ćana poznata je po svojim specifičnim dolascima na "tezge", pa tako na veselja na kojima peva često pristiže u u vidu iznenađenja, u kamionu, fići, autobusu, a u planu je bio čak i helikopter!

Pevačica je sprema čak i na neke, ozbiljnije "poduhvate".

- Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu... Uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa - rekla je Ćana, a na konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, je odgovorila:

ATAImages/ A.A.
Stanojka Mitrović Ćana

- Da, nije isključeno ni to, ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije - kaže Ćana i otkriva da je imala neverovatnu ponudu -  da na veselje dođe tenkom!

- Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek'o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem (smeh). Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude - iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje, zbog čega nekada peva i dva puta dnevno. 

ATAImages/ A.A.
Stanojka Mitrović Ćana

- Ja više ne znam više da li sam pošla ili došla. Imam varijantu da prvo ispratim mladu, pa da onda idem kod drugog mladoženje, u neko drugo mesto. Gledam samo fizički da mogu da stignem, da imam do slavlja par sati vožnje, do 200 kilometara smem da prihvatim, sve preko toga i preko granice ne smem, jer znam kolike su kolone - rekla je Ćana za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike