Ćana progovorila o kanceru dojke: To je bila najteža godina za mene!

04.06.2021

08:00 >> 23:38

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u emisiji govorila o teškom periodu koji je iza nje, pa sve oduševila optimizmom

Ćana progovorila o kanceru dojke: To je bila najteža godina za mene!
Copyright Printscreen RTVPInk

Pevačica narodne muzike Stojanka Mitrović, poznatija kao Ćana, vodila je bitku sa karcinomom dojke 2013. godine.

Ćana je sada pred televizijskim kamerama otvorila dušu i progovorila o ovom potresnom periodu.

–  To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sam imala nenormalnu potrebu da se našminkam i sredim. U bolnici su mi rekli da me treba držati za pozitivan primer – istakla je Ćana, optimizmom zadivivši sve prisutne u studiju emisije “Magazin In”, Sanje Marinković, koja će biti emitovana danas popodne.

Printscreen RTVPInk

Podsetimo, za bolest pevačice javnost nije znala sve do naredne godine, 2014. kada je pevačica progovorila o teškom periodu.

Ćana je, naime, jednog jutra odlučila da ode na redovan pregled, međutim, neočekivani rezultati pevačicu su potpuno sledili.

– Božja volja je bila da odem na vreme lekaru… Jednog jutra sam se samo probudila i nešto mi je reklo: “Idi da uradiš mamografiju”. Do tada sam jednom godišnje odlazila na redovne preglede i to radim i sada. I nikada ništa nije bilo ustanovljeno. Zato sam i imala sreću da u ranom stadijumu otkrijem rak dojke – rekla je tada pevačica.

Printcsreen/
Grand Magazin Tv Grand

– Bila sam u šoku! Kada idete na preglede, uvek očekujete da sve bude u redu. Kada vam kažu da nešto nije u redu, budete zatečeni i ne znate kako da reagujete, ni kako da se ponašate – kazala je ona, ali dodala da ključ uspeha i rešenja svakog problema leži u pozitivnom stavu i veru.

– Morate da verujete da će sve biti u redu jer i kad vesti nisu dobre, dobro je što ste došli kod lekara i to saznali na vreme. Sve se dešava sa razlogom i samo morate biti pozitivni i verovati u pozitivan ishod. Osluškujte svoje telo i svoj organizam, ono uvek šalje signale. Oni ne moraju uvek da budu u znaku bola, ali promene ćete sigurno primetiti –  rekla je Ćana ranije za Alo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike