„Isprva nisam imao pojma da Petar peva!" Tončijeva velika ispovest: O porodici, prinovi i planovima za budućnost (VIDEO)

17.05.2022

17:58

0

Pevač je oduševio singlom „Baci oko na mene"...

„Isprva nisam imao pojma da Petar peva!" Tončijeva velika ispovest: O porodici, prinovi i planovima za budućnost (VIDEO)
Tonči Huljić - Copyright 24sedam/Milica Gudžulić

Posle premijere spota za pesmu „Baci oko na mene", Tonči Huljić je sa velikim zadovoljstvom i porazgovarao o istom na konferenciji u Beogradu. Okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam naglasio je da je u spotu svakako pokazao kako se sada porodica Huljić-Grašo šali, ali istakao - kako je on, u stvari, najveće dete među njima.

Tonči Huljić 24sedam/M.G.
 

Poznati muzičar nije krio koliko je srećan što će se uskoro ostvariti u ulozi dede.

Za ćerku Hanu, te njenog izabranika Petra kaže da im je divno u braku i da nisu par kom je trebalo davati savete za to - jer su kao rođeni jedno za drugo.

Tonči Huljić 24sedam/M.G.
 

Kao što je pokazao u spotu tako je, kaže, i privatno - međusobno se ne štede kada je šala u pitanju, a neki „prenkovi" umeju da traju i po mesec dana.

Što se bebe tiče, trudio se da ne detaljiše mnogo. Tako, nije otkrio kada će se Hana tačno poroditi ali je naglasio da će on zasigurno biti najdosadniji te objasnio kako se kuća već osigurala, da sve bude potaman i da dete uvek bude na sigurnom.

Zahvalan je na tome što mu je supruga pribrana kao i budući roditelji, Hana Huljić i Petar Grašo.

Između istalog, za 24sedam, otkrio je kako je uopšte upoznao Petra, pa nasmejao sve istakavši da - nije imao pojma da on peva isprva. A kako je tekao razgovor pogledajte u videu koji sledi:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike