Tonči Huljić je sa Vjekoslavom 35 godina u braku: Imaju dvoje dece, a ovako izgleda muzičareva supruga (FOTO)

26.03.2022

10:45

0

Ona ne voli da se pojavljuje u javnosti, a ćerka Hana je mamina kopija

Tonči Huljić je sa Vjekoslavom 35 godina u braku: Imaju dvoje dece, a ovako izgleda muzičareva supruga (FOTO)
tonci_huljic_12102017_0018 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tonči Huljić, nedavno je udao naslednicu Hanu Huljić za kolegu Petra Grašu, a ona će mu uskoro podariti unuče. Muzičar je neizmerno srećan što će on i njegova supruga Vjekoslava postati baka i deka. 

O Tončijevom privatnom životu se malo toga zna, pa tako i o njegovoj supruzi, sa kojom ove godine proslavlja 35 godina braka. Iz njihove ljubavi rodili su se sin Ivan i ćerka Hana, koja je po svemu sudeći mamina kopija.

Oni su jedan od najuspešnijih parova iz sveta muzike, ne samo u Hrvatskoj, već i u regionu, iz čije su „radionice“ izašli hitovi bez roka trajanja, ima običaj da kaže da su duže zajedno nego što su živeli jedno bez drugog.

ATAImages/ A.A.
Tonči Huljić

- Prvi put sam je video kad sam imao 18 godina. Tada nije bilo mobilnih telefona, pa sam je tražio godinu i po. Sedela je u prvom redu na „Splitskom festivalu“, a ja sam svirao klavir tačno preko puta. Tako je sve počelo. Zabavljali smo se sedam-osam godina pre nego što smo se venčali ‒ ispričao je Tonči svojevremeno za medije. 

U njoj je prepoznao ljubav, život im je dinamičan, a u šali je jednom muzičar istakao da traju jer oboje mnogo vremena provode na putu. 

 

 

- Posle svih ovih godina zajedničkog života i dalje imamo o čemu pričati, imamo šta zajedno raditi. I ako se oko nečega posvađamo, posvađamo se oko tekstova. Ne filozofiramo oko budalaština tipa - volimo se ili ne. Smešno mi je to. Ljubav je prirodna stvar, dogodi se, a o srodnim dušama banalno mi je pričati. Nama je u životu zanimljivo, dinamično. Dosta sam na putu, pa možda i to pomaže opstanku našeg braka ‒ našalio se on. 

Vjekoslava Huljić - žena, majka, kraljica izbegava da se pojavljuje u javnosti i trudi se da porodicu drži na okupu.

Printscreen/YouTube/HanaWho
Tonči Huljić

- Istina je da u našem domu držim sva četiri kantuna. I to od prvog dana braka, jer je Tonči Dalmatinac starog kova koji ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune ‒ izjavila je u jednom od retkih intervjua koje je dala, pa otkrila da je Tonči nije bio baš vešt u menjanju pelena:

- Dok su naša deca Hana i Ivan bili mali, Tonči ih je nekoliko puta presvukao i nahranio, a oko toga je složio takvu dramu da se među našim prijateljima i sada spominju njegovi podvizi s pelenama i flašicama.

Da nikada nije pogrešila u izboru za životnog saputnika govori Vjekoslavina izjava: „Da se ponovo rodim, opet bih za životnog saputnika izabrala mog muža, koji je za mene najposebnija osoba.“

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike