Lazić „otišao u fudbalere"? Ofarbao se, ponosno pokazao dres sa svojim imenom, pa oštro odgovorio Đorđu Davidu! (FOTO)

16.05.2022

22:40

0

Pevač je za potrebe snimanja novog spota izvodio razne vratolomije na terenu

Lazić „otišao u fudbalere"? Ofarbao se, ponosno pokazao dres sa svojim imenom, pa oštro odgovorio Đorđu Davidu! (FOTO)
darko_lazic_16052022_0016 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić fotografisan je večeras tokom snimanja novog spota na terenu FK Bežanija. Za potrebe istog, navukao je i dres sa svojim imenom na leđima, kojim se najpre pohvalio osmehujući se, narodski rečeno „oko glave". 

Takođe, pevač je, sudeći po fotografijama ponovo plav i, opet - neodoljivo podseća na kolegu sa strane scene, Malumu, o čemu je 24sedam već jednom pisao. Više o tome možete da pročitate na OVOM linku. 

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

Inače, kako je otkrio za jedne domaće medije, uglavnom se farba i „skida" bradu onda kada se iznervira. U poslednje vreme - živci su mu svakako bili „u treningu", kako je za njim čitava drama oko privođenja, ali i raskid s Barbarom Bobak. 

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ceo život me prate moje pesme. Ono što otpevam, posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego... - rekao je za „Blic" Darko, pa se osvrnuo i na skandal s vožnjom, naglasivši kako ga zbog istog niko od kolega nije pozvao da mu pruži podršku, zbog čega je zaključio da mu niko od njih i ne treba. 

- Hvala im, pokazali su se - prokomentarisao je na tu temu zatim, pa „potkačio" konkretno rokera Đorđa Davida, koji je nedavno, prema pisanju pomenutih medija, ispričao kako mu se „čini da je folker na putu bez povratka", kao i da mu je „žao tog dečka". 

Podsetimo, on je nedavno rekao:

„Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, sve to, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Greota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši."

Ko je to?

- Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem - zaključio je za pomenute medije Lazić, koji će novi spot predstaviti publici u narednih nekoliko nedelja

Darko Lazić Instagram screenshot / darkolazicofficial
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike