„Majci bi svanulo kad bi ga strpali u zatvor, da ne razmišlja!" Komšije Darka Lazića: Sreća da još nikog nije ubio!

08.05.2022

08:45

0

Meštani Brestača ističu kako su se nadali da će se pevač opametiti posle drame iz 2018. godine, međutim, to nikako da se desi...

„Majci bi svanulo kad bi ga strpali u zatvor, da ne razmišlja!" Komšije Darka Lazića: Sreća da još nikog nije ubio!
darko lazic - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić je nedavno bio priveden zbog bahate vožnje, a prema rečima njegovih komšija iz Brestača - bolje da su ga „i strpali u zatvor, da mu majka ne razmišlja". Kad se spomene njegovo ime u kraju stariji odmahuju rukom, a mlađu veruju da mu je slava udarila u glavu. 

„Duša dobra, ali glava..."

- Darko ima dobru dušu, ali ludu glavu. Sve bi dao za prijatelje i porodicu, da ga pozovete u pola noći bi vam pomogao, ali za sebe je loš. Uhvatio se lošeg društva i tu više nema pomoći. Mislili smo da će ga opametiti saobraćajka u kojoj je uništio svoje zdravlje. Pa on još šepa i to mu nije dovoljna opomena. Svi smo se molili za njega dok je bio u komi, delovalo je da će ga to vratiti na pravi put, ali uzalud - rekao je jedan stariji komšija, piše „Blic", pa dodao koliko mu je žao pevačeve majke Branke, koja zbog sina mnogo šta trpi.  

 

 

- Žao mi je Branke, svašta je sa njim preživela. Oplakala ga je tada kada je bio u komi i sada joj opet zadaje muke. Njoj bi svanulo da ga strpaju u zatvor da ne razmišlja - dodao je zatim. 
Mladić iz susedne ulice, s druge strane, tvrdi da je Lazića pomenila popularnost.

- On je oduvek bio srčan i dobar momak, mislim da je i danas ali da ga je ponela popularnost. Kada se takmičio u „Zvezdama Granda" svi smo navijali za njega. Družio se sa nama i nije glumatarao zvezdu. Onda je došao novac i sve se promenio - objašnjava on, pa nastavlja: 

- Kola je uvek voleo, čim je položio, jurcao je ulicama kao sumanut. Ali kada u to upletete još alkohol i drogu onda dođe do kurcšlusa. Sreća da do sada nikoga nije ubio jer ovde po mestu nema ni trotoara, a i ulična rasveta je slaba. Branka je molila da motor proda i mislim da više ne seda na njega, ali džaba kada divlja autom - zaključio je. 

 

 

Darka, svakako, vole u obližnjim prodavnicaa, kafanama... Prema rečima za pomenute medije, pevač uvek otavlja dobar bakšiš i ne skida osmeh sa lica. Međutim, postoji verovanje da okružio lošim ljudima. 

„Oni su ga navukli na te poroke!"

- Ne pita taj koliko šta košta i uvek časti društvo. Mislim samo da se u poslednje vreme okružio pogrešnim ljudima koji su ga navukli na te poroke i čudesa. On jeste uvek dosta pio, ali mislim da se nije drogirao. Ima i dosta dugova koliko sam čula, ali to se ne može videti kada sedne u kafanu, jer uvek ostavlja bakšiš i plaća sve. Verujem da ga mnogi iskorišćavaju, ali nije mali sam ume da bira društvo - izjavila je jedna konobarica. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike