To što je poznat mu ne daje za pravo da se ponaša džukački! Đorđe David opleo po Darku Laziću: Žao mi ga je!

10.05.2022

17:34

3

Autor: Marija Mitić

Rokera su baš razbesneli postupci pevača

To što je poznat mu ne daje za pravo da se ponaša džukački! Đorđe David opleo po Darku Laziću: Žao mi ga je!
djprdje david darko lazic1 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Đorđe David je prokomentarisao slučaj Darka Lazića koji je vozeći bez dozvole i pod uticajem alkohola, navodno i droge, jurcao auto putem.

Roker je bez pardona opleo po folkeru i njegovoj neodgovornosti, a naposletku rekao i da mu ga je žao zbog svega što radi, pored takvg talenta i karijere.

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Đorđe David

- Ja svakom policajcu stanem, svaku svoju kaznu platim. Imam sad da platim orgomnu kaznu za parkiranje iz 2007. godina, sad mi stigla na naplatu, zajedno sa kamatom i da se ne bih tužio i razvlačio sa sudovima, platiću 80.000 dinara. Svako ko je javna ličnost mora da bude svestan da je njegova odgovornost ogromna, šta god da je u pitanju treba da se vodi računa o ponašanju u javnosti - istakao je roker, pa prokomentarisao ponašanje mlađeg kolege. 

- Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, jer da imam njegov glas ja bih imao pest solitera u Beogradu na vodi. Greota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši - rekao je on za Grand Online, a zatim zaključio:

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

- Biti javna ličnost je ogroman teret, ali ti ne daje za pravo da se ponašaš džukački. Prosto i jednostavno, ako si džukac, a javna si ličnost, onda si džukac. Ako si gospodin, tretiraće te kao gospodina, znači kako će te tretirati masa, to zavisi isključivo od tebe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike