Pevač je zbog cerebralne paralize život proveo na štakama! Posle medijske ilegale viđen u jednom lokalu: „Kakav gospodin!"

16.05.2022

15:05

2

Dijagnoza mu je, inače, uspostavljena ubrzo nakon što je prohodao...

Pevač je zbog cerebralne paralize život proveo na štakama! Posle medijske ilegale viđen u jednom lokalu: „Kakav gospodin!"
Srećko Šušić - Copyright Youtube screenshot, Grand koktel TV Grand

Još kao dečaka, Srećka Šušića su mnogi smatrali izuzetno nadarenim i muzikalnim. Međutim, pulen jedne od svojevremeno najpopularnijih grupa („Južni vetar"), s jednim se i te kako namučio tokom života. Naime, malo nakon što je prohodao, uspostavljena mu je dijagnoza cerebralne paralize, a to je i razlog zašto je ceo život bio na štakama, ispričao je gostujući u jednoj emsiji.

On je tada naglasio kako je rođen zdrav, ali da su problemi nastupili nešto kasnije i bio je rešen da ih sakrije od svih.

- Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo - pričao je tada Šušić.

Karijera

Srećkova muzička karijera je, inače, počela 1992. godine. On je tada bio zreo čovek, koji zna šta želi i koji je siguran u svoje kvalitete i sposobnosti, piše „Republika". Izabrao je da se oproba u svetu narodne muzike, koja se u tom periodu vrlo rado slušala po kafanama i sličnim ugostiteljskim objektima. Kasnije je ovakva vrsta muzike pridobila ime „folk“ muzika. Srećko je svoje prve pesme objavio u saradnji sa izdavačkom kućom „Južni vetar“.

Srećko Šušić Youtube screenshot Srecko Susic, TV Grand
 

Šušić je bio aktivan pevač sve do 2006. godine. Te godine je on naprasno prekinuo sve planirane projekte i izjavio je da je „muzika izgubila vrednost i smisao pojavom Grand produkcije". On je tom prilikom istakao kako je ova produkcija „fabrika novih pevača koji nemaju talenta, izjavili su tada mediji". Nakon toga, Srećko nije imao puno dodira sa javnom scenom i svima je bilo jasno da je odlučio da vodi miran i izolovan život, retko gde se mogao sresti.

„Tužan prizor..."

Ipak, u jednom prestoničkom lokalu, došao je u svojstvu gosta, gde je na nagovor ljudi iz kafane koje su ga prepoznali odlučio da se lati mikrofona i zapali već podgrejanu atmosferu iako na štakama. Mnogi su se prijatno iznenadili njegovom pristupačnošću i prizemnosću, ali su i bili potreseni prizorom njegovih nogu, koje sada izgledaju mnogo gore nego pre, kako je potvrdio izvor za pomenute medije.

- Bila sam u jednom lokalu, u jednom momentu sam bila jako prijatno iznenađena kad sam na vratima ugledala Srećka Šušića, starije generacije su ga odmah prepoznale (smeh). Nisam ga dugo videla ali se nista nije promenio, nažalost na štakama, tužan prizor, noge mu izgledaju baš loše. Ali Srećko kao i uvek napravio je odličnu atmosferu. Jedan divan i prizeman čovek i veliki gospodin - ispričao je insajder.

Srećko Šušić Youtube screenshot Srecko Susic, TV Grand
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike