Dada Mešaljić više nije deo „Zvezda Granda"! Trudnoća joj je sada prioritet: Nikad u životu nisam bila srećnija!

08.03.2022

18:15

0

Pevačica ne krije i koliko bi volela da dobije ćerku, dok maksimalno uživa u drugom stanju

Dada Mešaljić više nije deo „Zvezda Granda"! Trudnoća joj je sada prioritet: Nikad u životu nisam bila srećnija!
Dada Mešaljić - Copyright Youtube screenshot ,,Zvezde Granda Specijal"

Zvezda „Granda” Dada Mešaljić odlučila je da kroz život korača zajedno sa svojim izabranikom, s kojim, kako je nešto kasnije obelodanila, očekuje i prinovu.

Grandova scena je, inače, za Dadu i te kako bila talična - publika i žiri su zavoleli ovu vrcavu, talentovanu mladu damu, ali ona je ipak odlučila da se povuče iz takmičenja zbog trudnoće.

Instagram screenshot / dadamesaljic
Dada Mešaljić sa verenikom

- Mislim da nikada u životu nisam bila srećnija. Ne znam koliko je to dobro, ali ja smatram da jeste. Sve je išlo svojim tokom, jeste malo na brzinu, ali je sve po redu - rekla je Dada za „Grand Online" tim povodom.

Pevačica kaže i da nije kao druge devojke koje često razmišljaju o romantičnim veridbama, neočekivanim iznenađenjima... Ona ne krije da je predosetila da će je njen partner veriti. 

Instagram printscreen/dadamesaljic
Dada Mešaljić se verila

- „Provalila" sam ga, logično, u Beogradu je otpočela naša ljubav i on je isplanirao da odemo na Kalemgdan da me veri, ali padala je kiša i ja sam mu samo rekla da nema potrebe. „Evo ti ruka, daj stavi mi taj prsten i da mi to rešimo". Znate, ja sam jednostavna žena, ali on nije verovao kada sam ga „provalila", stao i gleda me. Pitao me samo da li hoću da budem njegova žena, odmah sam rekla da hoću, logično, već i jesam - ispričala je Mešaljićeva. 

Mešaljićeva sa ushićenjem priča i kako su joj prethodni meseci prošli u znaku ljubavi i sreće, a sada ima samo jednu želju. 

- Kao svaka normalna osoba želim da mi dete bude živo i zdravo, ali iskreno hoću jednu malu Dadicu, pa ćemo da vidimo da li će nam se ta želja ostvariti - priznala je i dodala da u svakom tenutku uživa u najlepšim danima, te da se lagano priprema za ulogu mame.

- Sada imam pojačanje, ja sam rekla što se mene tiče na ovoj sceni se mogu poroditi i roditi jedno Grandovče - zaključila je u šaljivom tonu ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike