Kakav užas! Udala se Kortni Kardašijan: Njena venčanica šokirala fanove (FOTO)

16.05.2022

11:05

2

Autor: Marija Mitić

Nakon venčanja u Los Anđelesu, usledilo je i građansko u Kaliforniji

Kakav užas! Udala se Kortni Kardašijan: Njena venčanica šokirala fanove (FOTO)
profimedia-0691637699 - Copyright Profimedia

Nakon što su obavili venčanje u Las Vegasu 4. aprila, poznati par, Kortni Kardašijan i Travis Barker venčali su se i u opštini.

Na fotografijama koje su isplivale u javnost jasno se vidi da je par bio doteran za ovaj tip ceremonije, posebno zbog bele haljine sa velom koju je nosila Kardašijanka. Na ovim slikama je i njena baka, a izvori magazina "People" tvrde da par jeste stao na ludi kamen.

- Morali su legalno da se venčaju pre svog velikog italijanskog venčanja, koje će se dogoditi vrlo brzo. Svi detalji su već određeni i cela porodica, uključujući i svu decu, jako je uzbuđena - rekao je izvor o velikom venčanju u Italiji, koje par navodno priprema.

Inače, haljina koju je Kortni ponela za jedan od najvažnijih dana u životu šokirala je korisnike društvenh mreža, što se videlo po njihovim negativnim komentarima.

 - Šta je ovo, bolje da je u trenerci došla, - Ako je ovo venčanica, ja onda ne znam, - Kakav užas, - Koliko jeftino izgleda venčanica, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, 43-godišnja rijaliti zvezda i tri godine stariji roker verili su se u oktobru 2021. na plaži u Montesitu u Kaliforniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike