"Nema te, nema" je jedan od najvećih hitova Aca Pejovića, a napisao mu ga je poznati kolega!

03.05.2022

12:51

0

Mnogi su ga pitali zašto je on nije otpevao

"Nema te, nema" je jedan od najvećih hitova Aca Pejovića, a napisao mu ga je poznati kolega!
aco_pejovic_noc_29072021_0004 - Copyright M.M./ATAImages

Aco Pejović ima puno hitova u svojoj karijeri, a jedan od najvećih je "Nema te, nema". Malo je onih koji znaju da je tu pesmu za njega uradio njegov kolega.

U pitanju je Nenad Jovanović, poznatiji kao Nenad Blizanac, koji je objasnio da je radio za mnoge svoje kolege.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ja sam dugo radio za razne pevače i napravio sam dosta hitova, par hitova godine... "Nema te, nema" koju je otpevao Aco Pejović, tu sam pisao i tekst i muziku i to je pesma koja je bila hit godine, onda "Gas do daske" tu sam komponovao i muziku i to je isto bila pesma hit godine, "O svemu mi pričaj ti" od Topalka, "Ja se ne predajem" Saša Matić, "Bitanga i dama" Dejan Matić - pričao je Nenad u Grand Magazinu, pa nastavio:

- Ženske tekstove nisam puno pisao, jednostavno mi to nije išlo. Najponosniji sam na pesmu "Nema te nema" koju je otpevao Aco Pejović i tu sam pesmu za njega i pisao, mene pitaju što ja to nisam snimio, nisam ja tada tako razmišljao. Lakše je pisati za nekoga koga znaš, čiji karakter znaš.

Kako kaže, imao je osećaj da će ta pesma postati hit.

- Imao sam osećaj da će ta pesma biti hit, ima tu više stvari i ko peva pesmu, Aco Pejović je nju super doneo i ljudi su mu poverovali. I on je zvezda... Ima dosta pesama koje sam ja pisao za neke pevače, koji su anonimni i od kojih nikada ništa nije bilo, sa tim pesmama se nikad ništa nije desilo, što ne znači da se ne bi desilo da ih je otpevala neka zvezda. Mora više stvari da se poklopi da bi neka pesma postala hit - rekao je Nenad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike