Prvi nastup Anastasije Ražnatović u Srbiji: Pevačica zapevala u rodnom gradu bivšeg (FOTO)

15.05.2022

14:46

0

Za ovu priliku obukla je elegantni kombinezon sa šljokicama i resama, a publika je sve vreme pevala sa njom uglas

Prvi nastup Anastasije Ražnatović u Srbiji: Pevačica zapevala u rodnom gradu bivšeg (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović prelomila je i počela je sa nastupima u Srbiji. Prvi nastup je održala početkom marta u Parizu, a nakon dva meseca, obradovala je i publiku u našoj zemlji. 

Uprkos brojnim nadanjima i pozivima koje je imala u srpskoj prestonici, ona je ipak odlučila da najpre zapeva u Novom Sadu, rodnom mestu njenog bivšeg dečka Đorđa Kuljića.

Anastasija mesecima unazad dobija ponude da nastupa u Srbiji, ali njena majka Ceca, koja ima puno iskustva na muzičkoj sceni, to nije odobravala, smatrajući "da još nije dovoljno zrela". Sada se pevačica odvažila i nastup održala u Novom Sadu pred publikom koja ju je dočekala aplauzom. 

 

Pevačica je za ovaj nastup obukla svečani beli kombinezon sa resama i šljokicama. Ni ovo pojavljivanje pred publikom nije prošlo bez njenog tima plesača, a Ražnatovićeva je za sve obožavatelje i sama zaigrala, te priredila pravi užitak za ljubitelje njenih pesama. 

Anastasija je osim svojih pesama, otpevala i nekoliko hitova majke Cece Ražnatović. Pažljivo je napravila izbor, a u najuži krug ušle su pesme „Beograd“, „39,2“, „Pazi s kime spavaš“, „Plan B“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike