Cecu pitali za Anastasijinu novu vezu, ona poručila: Samo znam da se ja neću udati! (FOTO)

22.04.2022

21:03

0

Pevačica ne može da izbegne ovo pitanje, koliko god se trudi

Cecu pitali za Anastasijinu novu vezu, ona poručila: Samo znam da se ja neću udati! (FOTO)
thumbnail_IMG-0100 (1) - Copyright Pink.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović živi sa porodicom u svima poznatoj vili na Dedinju, a ono što je zanimljivo jeste da, iako spoljašnost mnogi znaju, unutrašnjost iste je retko pokazivala.

Nikada do sada nijedna televizijska ekipa nije bila u Cecinom domu, a osim povremenih fotografija sa njenog profila, niko ne zna kako tačno izgleda unutrašnjost vile. 

Pevačica je rešila da na Uskrs pusti mnogo ljudi u svoj dom preko malih ekrana, gde će imati prilike da vide raskošnu dekoraciju, a pritom će ona otkriti i koje običaje poštuju i kakva je njihova porodična tradicija za ovaj praznik. 

Videćete kako izgleda Cecina Uskršnja trpeza, kako je dekorisan dom, a saznaćete kako je izgledao Uskrs kada je ona bila dete.

Ceca će se dotaći svog detinjstva, kakvi običaji su se poštovali u Žitorađi i u njenoj kući i šta je od toga zadržala i dan-danas. Pevačica će se podsetiti i prazničnih uspomena koje je vezuju za pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, ali i kako praznici izgledaju sa Veljkovim sinom Željkom.

Zanimljivo i kratko u promo videu pevačica je otkrila i kako gleda na novu vezu njene ćerke, ali je tu diplomatski odgovorila, pa okrenula vodu na svoju vodenicu.

- Neka je živa i zdrava! Ja samo znam da se ja neću udati - šaljivo je poručila Ceca u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", koja će se emitovati u nedelju na TV Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike