Sahranjen Vidoje Ristović: Nikolina plače i trese se, svekar je drži za ruku, a u zagrljaj joj prišla bivša žena njenog muža (FOTO/VIDEO)

12.05.2022

13:41

0

Pred spuštanje kovčega u grobnicu muzičari su svirali "Ja bez tebe ne mogu da živim", koje se nalazi u blizini Arkanovog

Sahranjen Vidoje Ristović: Nikolina plače i trese se, svekar je drži za ruku, a u zagrljaj joj prišla bivša žena njenog muža (FOTO/VIDEO)
povorka sahrana vidoje ristovic nikolina pisek 1205 2022 foto kaca (13) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, sahranjen je na Novom groblju, a njegova porodica i skrhani su bolom na njegovom poslednjem ispraćaju.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miša Grof i Nikolina Pišek

 

Voditeljka je stigla istovremeno sa svojim svekrom i svekrvom, te su odmah ušli u kapelu da primaju saučešće. Ristovićeva udovica se pojavila uplakana i u crnini, a samo je u kosi imala bele bisere, te naočare za sunce.

24sedam/Katarina Mihajlović
Nikolina Pišek i Miša Grof

 

Nekoliko sveštenika održalo je opelo pokojnom Vidoju, a zatim se dugačka povorka oformila i krenula uz tihu muziku do grobnog mesta.

Od Nikoline se nije odvajao njen svekar, jer se sve vreme tresla, a kada se zaplakala pri unosu kovčega u kola, u zagrljaj joj je prišla Lana, Vidojeva prva supruga. Tokom tužne povorke, sve vreme su svirali muzikanti.

On će počivati pored svojih babe i dede, a dva reda od Željka Ražnatovića Arkana koji je bio blizak prijatelj njegovog oca.

Na vencu koji je bio postavljen ispred kovčega, ostavljena je i zajednička poruka porodice na kojoj piše "Našem voljenom sinu, suprugu i ocu, njegovi najmiliji".

Podsetimo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo tokom masaže 8. maja, Po dolasku, a Hitna pomoć je mogla nažalost samo da konstatuje smrt. Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija, kao i toksikološki nalaz. Prvi rezultati pokazali su, prema rečima Viktora Ristovića zvanog Miša Grof, da je do smrti njegovog sina došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike