Ne znam šta ću dalje! Nikolina Pišek skrhana bolom zbog smrti supruga: Vređaju me pitanja o maserki

10.05.2022

14:42

1

Prerana smrt Ristovića je voditeljku zavila u crno

Ne znam šta ću dalje! Nikolina Pišek skrhana bolom zbog smrti supruga: Vređaju me pitanja o maserki
nikolina_pisek_09052022_0020 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek je pre nekoliko dana postala udovica. Naime, ona je izgubila supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini. 

Tužilaštvo je naložilo obdukciju, koja je danas završena, a prema zvaničnom saopštenju sumnjivih mehaničkih povreda nije bilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

 

Pišekova se oglasila i otkrila kako se oseća posle tragedije, ai i kako reaguje na komentare o terapeutkinji koja je bila u salonu za masažu kada je istoričar umetnosti izdahnuo. 

- Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Nikolina Pišek za „Republiku”.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

 

Podsetimo, Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a njegova porodica je saopštila da će se opelo održati u 14:30 časova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike