Sindi o traumatičnoj borbi za starateljstvo: Muškarci se svete, a tako povređuju najviše decu

31.10.2020

19:55 >> 17:38

0

Bivša modelsica podržala je Tanju Savić i Severinu Kojić, koje se bore za starateljstvo nad decom, te je istakla da bivši partneri samo žele da povrede ž

Sindi o traumatičnoj borbi za starateljstvo: Muškarci se svete, a tako povređuju najviše decu
Copyright Ivana Stamenković Sindi ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoge pevačice sa estrade imale su problem da se izbore za starateljstvo nad svojom decom, a osim Tanje Savić i Severine Kojić koje su iz istog razloga proteklih meseci u žiži javnosti, problem sa bivšim suprugom imala je i Ivana Stamenković Sindi.

Bivša modelsica je prošla mnogo toga tokom procesa u kome se borila za starateljstvo nad ćerkom, koje je na kraju izgubila, pa utoliko pre razume bol koju osećaju njene koleginice. Sindi smatra da se iza namere muškaraca, koji decu odvajaju od majke, krije samo osveta.

Tanja Savić ATAImages/ Antonio Ahel

– To nije ljubav prema deci, ti muškarci koji žele da oduzmu starateljstvo ženama, to nije zato što su one nepodobne majke, već žele direktno da povrede tu ženu i da joj unište život oduzimanjem deteta, a ne kapiraju da najviše povređuju tu decu. Na prvo mesto treba da se stavi potreba deteta, a ne osveta iz bilo kog razloga – poručila je Sindi, pa je iz tog razloga javno podržala i Severinu kada je sud njenog sina dodelio ocu.

Severina Kojić ATAImages/ Antonio Ahel

– Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja. Ja nastojim da je zaštitim, ne pričam joj ništa u vezi sa sudskim procesima i starateljstvom. Ona je još mala da bi razumela te stvari. Gledam to zajedničko vreme da provedemo što kvalitetnije i lepše, u smehu i igri, učenju. Ne želim da je opterećujem teškim temama – rekla je pre dve godine Ivana za Alo.

Pročitajte još:

Tanja Savić: Namera mi je da idem preko Haške konvencije i preko suda vratim decu
Severina se izborila sa koronavirusom: Uputila javni apel svojoj publici (VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Magazin IN

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike