Zvezda „Granda" o Milici posle velike drame s Rađenom: Tog dana je tugovala i trudila se da sve odradi kako treba (FOTO)

15.04.2022

12:36

0

Samo nekoliko dana posle incidenta, pevač je s Ristićevom održao jedan nastup

Zvezda „Granda" o Milici posle velike drame s Rađenom: Tog dana je tugovala i trudila se da sve odradi kako treba (FOTO)
228074842_1588402544689749_6038422755679793628_n - Copyright Instagram screenshot / _milica_ristic

Milica Ristić je 1. aprila prijavila Nikolu Rađena za nasilje u porodici, a već nekoliko dana kasnije, imala je nastip povodom jednog rođendana. Zajedno s njom, pevao je i Nemanja Đurđević u okolini Beograda, kada je i nastala njihova zajednička fotografija.

Pošto ju je bio podelio putem društvene mreže Instagram, ispričao je za „Telegraf" kako mu tog dana nije padalo na pamet da je bilo šta pita vezano za navodnu dramu. Njenu tugu je s druge strane i te kako primetio.

- Slikali smo se bukvalno nekoliko dana nakon što je izašla vest o tom nasilju. Pevali smo na jednom rođendanu zajedno, bilo je više pevača i ona je bila među njima - počeo je Nemanja za pomenute medije.

Na pitanje kako se Milica ponašala, odgovorio je:

- Milica je vaspitana i uvek se lepo ponaša. Jedino je bila malo tužna i povučena, nije se družila sa nama tokom pauze, nego je sedela u kolima kao da je izbegavala da je pitamo nešto o tome. Kratko je i pevala, možda jedan blok. Naravno da nisam ni pomislio da je pitam. Ali videli smo da je tužna i da se trudi da profesionalno odradi tezgu uprkos svemu tome.

Milica Ristić i Nemanja Đurđević Instagram screenshot / nemanja.djurdjevic_official
 

On, takođe, nije primetio nikakve modrice.

- Nisam zagledao, ali primetnih modrica nisam video. Nisam imao ni kad da gledam, jer sam pevao sve vreme, bilo je odlično - zaključio je on.

Podsetimo, prema tadašnjim napisima, proslavljeni vaterpolista bio je napao svoju devojku u stanu na Dorćolu, posle čega je ona završila u Urgentom, a reagovala je i policija. Rađen je istog dana dao izjavu nadležnima i bila mu je izrećena mera zabrane prilaska.

Nešto kasnije, u saopštenju za medije, Nikola je naglasio kako razmirica jeste bilo, ali ne i bilo kakvog nasilja ili sukoba. Priče koje su ispratile incident su, kako je rekao, „značajno uticale na njihove porodice i okolinu uopšte, posebno na njegove dve ćerke".

- ...Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih medija da poštuju našu i privatnost naših porodica - zaključili su i na kraju se potpisali, a više o tome moćete pročitati OVDE.

Milica Ristić i Nikola Rađen ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike