Ona je jedna od najlepših učesnica na Evroviziji: Šuška se i da je smuvala predstavnika Estonije (FOTO)

10.05.2022

14:31

0

Autor: Marija Mitić

Za Crnogorku Vladanu Vučinić mnogi najpre pomisle da je u rodu sa fudbalerom Lećea, Rome i Juventusa, Mirkom Vučinićem

Ona je jedna od najlepših učesnica na Evroviziji: Šuška se i da je smuvala predstavnika Estonije (FOTO)
profimedia-0689759777 - Copyright Profimedia

Predstavnica Crne Gore na ovogodišnjoj Evroviziji, Vladana Vučinić, svima je privukla pažnju svojom jedinstvenom lepotom, ali i zbog prezimena, zbog čega je mnogima prva asocijacija na fudbalera Lećea, Rome i Juventusa, Mirka Vučinića.

Ona ipak kaže da nije ni u kakvom rodu sa fudbalerom, a za Telegraf je otkrila i kakvo mišljenje ima o našoj predstavnici Konstrakti i njenoj pesmi "In corpore sano".

- Ja kada god slećem u Italiju, kada mi pogledaju pasoš, odmah kažu "Mirko Vučinić", kao da mi dođe neki rod, ali ne dođe mi rod - rekla je Vladana i dodala:

 

 

- Da nije ovakva politička situacija, mislim da bi Konstrakta pobedila. Mislim da će mnogima da pomrsi konce - rekla je Vladana.

Na pitanje da li se nada da će Crna Gora dobiti 12 poena od Srbije, rekla je sledeće:

- Ne znam. Ja bih volela da svako glasa onako kako bi trebalo da glasa, po svom sopstvenom nahođenju. E sada, ima tu malo igranja da dajemo jedni drugima poene, jer smo braća, jer smo nekada nastupali zajedno. To bi bilo lepo. Ja sam sigurna da će Crna Gora dati 12 poena Konstrakti - rekla je Vladana.

 

 

Inače, šuška se da je Vladana uplovila u vezu sa predstavnikom Estonije, pevačem jermenskog porekla Stefanom Hajrapetjanom.

- Stefan je sjajan momak. Simpatičan, talentovan i harizmatičan. Bilo mu je zanimljivo da sazna nešto više o Crnoj Gori. Upoznali smo se u Bukureštu tokom festivala, u trenucima kada su izbeglice iz Ukrajine stizale u Rumuniju. Mislim da je njegovo jermensko poreklo nešto što na nas Balkance deluje prijatno. Slični smo. Stefan je definitivno jedan od najzgodnijih izvođača na ovogodišnjoj Evroviziji - rekla je pevačica ovim povodom za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stefan (@stefanairapetjan)

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike