Ostavila je pevanje, ali pokreće biznis! Marina Tadić gradi hotel na Avali

03.03.2021

08:15 >> 00:42

0

Pevačica je, prema saznanjima 24sedam, odlučila da se upusti u ugostiteljstvo, a već je kupila plac i angažovala arhitektu

Ostavila je pevanje, ali pokreće biznis! Marina Tadić gradi hotel na Avali
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Tadić prošle godine je definitivno odlučila da ostavi pevanje po strani, a sada ima nameru da se ozbiljno posveti turizmu, tačnije ugostiteljstvu, saznaje 24sedam.

Naime, izvor blizak pevačici kaže za naš portal da je kupila imanje na Avali, na kome planira da počne da zida etno-kompleks. Reč je o hotelu gde će gosti uživati u prirodi i lepo sređenom prostoru, a nadomak grada, za koji će Marina zajedno sa svojim suprugom uložiti pravo bogatstvo. Tadićeva je prošle godine pazarila za nekoliko desetina hiljada evra veći plac na 15 kilometara od Beograda, pa je i to jedan od razloga zbog kog je odlučila da ostavi mikrofon. Ona je, prema rečima našeg izvora, odabrala baš Avalu, jer je zbog poslovnih obaveza koje će imati biti blizu prestonice, te će moći i dalje da bude posvećena ćerki. Takođe, iako će njen suprug finansijski da “uskoči” jednim delom oko svega, ona će voditi taj posao i sve obaveze će planirati sama. Kako smo saznali, pevačica je već angažovala arhitektu koji radi na projektu, a kad završi svu papirologiju, biće započeta i izgradnja hotela.

– Ona se nada da će, s lepim vremenom, uspeti polako da počne da zida ugostiteljski kompleks, ali joj se ne žuri previše, jer sve želi da uradi kako je zamislila. Sada je svoje vreme posvetila planiranju novog biznisa i veoma je uzbuđena – dodaje naš izvor.

Inače, Tadićeva je oduvek isticala u javnosti da obožava da kuva, te da sanja da ima svoj restoran u kome bi mogla “nedeljom da priprema hranu za prijatelje”. Pre šest godina izjavila je da će to biti “njena penzija”, koju će izgleda ostvariti mnogo ranije nego što je i sama mogla da zamisli.

pročitajte još

Kako bismo saznali više detalja o novom Marininom biznisu pozvali smo je, ali je bila nedostupna za komentar.

Podsetimo, Tadićeva i njen suprug, koji je po struci advokat, imaju ćerku koja je nedavno napunila godinu dana, te se pevačica maksimalno posvetila privatnom životu i odlučila da se povuče sa muzičke scene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike