Slađa Alegro raskrinkala Seku Aleksić: Otkrila kakve lude želje ima, pa detalje sa slavlja!

02.05.2022

10:21

0

Kako je ispričala, iako je pokušala da se sakrije, jedno nije mogla da izbegne

Slađa Alegro raskrinkala Seku Aleksić: Otkrila kakve lude želje ima, pa detalje sa slavlja!
0-02-05-f83d40bcd145c75d2aea26f42be0ee3bbb30b16c8976a4811647d4a5f5709187_dc720729ef28119d - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić je nedavno proslavila rođendan, a na slavlje je pozvala mnogobrojne prijatelje i saradnike. Među njima se našla i pevačica Slađa Alegro, koja je Sekina dugogodišnja prijateljica.

Kako je otkrila, kod njene koleginice su žurke uvek vesele, a čak i kad se potrudi da se sakrije, to joj ne pođe za rukom, pa mora da zapeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nekad se krijem da baš ne moram uvek da pevam, ali to je neizbežno. Ako se Adil uvek uhvati mikrofona kao njen prijatelj, onda je bezveze da ja ne ustanem. Ponese te atmosfera, njene žurke su stvarno uvek dobre, uvek je lepo i veselo - priča Slađa.

Seka je izjavila da bi volela da dobije kokošinjac i kokoške za rođendan, a Slađa je otkrila da joj je, u vreme karantina, tražila na poklon rasad paradajza i paprike.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pre neki dan sam videla da je bio naslov tog tipa, ja na žurki nisam videla kokoške i kokošinjac. Možda je dobila sutradan, ona ima lude želje - priča Slađa u "Premijeri" i nastavlja:

- Sećam se kad je korona bila, tražila je rasad za papriku i paradajz, pa smo to iz Obrenovca slali. Voli svoje dvorište i ne čudi me što je tražila koke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike