„To mi je najteže!" Isak Šabanović o poslu kao nikad pre: Ponosan sam na sebe, ali ovo mi crpi svu energiju!

07.05.2022

21:39

0

Otkako se pojavio u „Zvezdama Granda", pevač niže uspehe, međutim ne uživa maksimalno u baš svakom trenutku

„To mi je najteže!" Isak Šabanović o poslu kao nikad pre: Ponosan sam na sebe, ali ovo mi crpi svu energiju!
zvezde_granda_23022022_042 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kada je posao u pitanju, Isak Šabanović priznaje da je i te kako ponosan na sebe. Otkako se pojavio na sceni „Zvezda Granda", naime, pevač svakako niže uspehe, a i velika mu je čast što je uspeo da uzme i pokoju nagradu za svoj veliki rad.

- Neću reći da sam uspeo, ali ću reći da sam prvi put ponosan na sebe. Prvo, velika je čast biti sa velikim imenima na sceni. Tu je i Oskar popularnosti u Banjaluci i Oskar za originalnost na sceni u Beogradu koje sam dobio... Tako da, stvarno mogu da kažem nakon svega toga da sam prvi put u životu izuzetno ponosan na sebe - kaže Isak, prenosi „Grand onlajn", dok on otkriva da ipak postoji nešto što mu pada teško.

- Najteži deo posla mi je snimanje spotova, prvo zato što oduzme vreme ali i čitavu energiju, jer pet puta moraš da ponavljaš nešto da bi sve ispalo kako treba. Onda, za sledeću scenu već nemaš snage, onda to slikanje i šminkanje što ja nikako ne volim - iskren je bio on.

Isak Šabanović, ATAImages/M.M.
 

Nedavno, obradovao je novim singlom „Kataklizma", koji se za kratko vreme uspeo da se „zavrti" među fanovima. Svakako, tu ne staje - u planu su mu već dve nove numere, koje će uskoro takođe ugledati svetlost dana.

- Ne znam kada ću objaviti, ali biće neki etnorokenrol i onda čuvena balada koju mi je radio Sofronijević. Moram da kažem da je mnogo lep osećaj što moje kolege pevaju moje pesme, stvarno sam srećan - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike