Isakova drama iz studentskih dana! Za mikrofon i nebo i zemlju prevrnuo: Tad mu se nije dalo, a sad ne zna gde će pre!

23.04.2022

21:39

0

Prisećajući se svojih početaka, pevač je otkrio kako je ostavljao svoj broj telefona redom po lokalima, ali nije imao sreće

Isakova drama iz studentskih dana! Za mikrofon i nebo i zemlju prevrnuo: Tad mu se nije dalo, a sad ne zna gde će pre!
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović je još za vreme studija imao ogromnu želju da stane na scenu, pa zapeva i zasvira sa svojim bendom. Međutim, kako je objasnio u jednoj ispovesti, to mu se nikako nije dalo u tom periodu.

Čak je i ostavljao svoj broj telefona po lokalima u Podgorici - ali pozivi nisu stuzali. Jedan gazda je i bacio pevačev kontakt u smeće, a on se i oko toga svojski bio potrudio. Naime, napravio je vizitke s logom koji i dan-danas koristi. Svakako, baš nije imao sreće.

- ...Imali smo čas kako da u Fotoshopu napravimo vizitkarte i ja sam sa profesorom napravio svoju. S jedne strane je pisalo „Live music (uživo muzika) Isak Šabanović" i broj telefona, a s druge je bio moj logo, koji sam sam napravio tokom faksa i koji i dan-danas stoji na mom stalku - počeo je svoju priču Isak, piše „Grand onlajn", koji je, prema napisima, inače, tada znao i mesec dana da „izgura" sa svega 20 evra.

Isak Šabanović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Tako ja sa društvom odem u kafić da pijem kafu i ispod računa ostavim vizitke u nadi da će me neko angažovati da pevam. I naravno, nikad niko nije zvao - nastavio je on, koji je čak i sam radio po lokalima, prao sudove, bio šanker, samo da se što pre domogne mikrofona.

- Jednom sam otišao u jedan podgorički lokal i pitao da li im treba muzika, a on me pita da li sam radio negde po Podgorici. Rekao sam kako nisam, ali u poslednje vreme radim po moru (smeh). To se završilo tako što je rekao, kao, zvaćemo vas... Šta je mene nateralo da se okrenem i vidim kako on broj mog telefona baca u smeće - ne zaboravlja Šabanović, koji danas gotovo da i ne zna gde će pre, koliko je tražen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike