Maja Nikolić otkrila da li je bacila oko na mlađeg kolegu: On je šmeker, moj je tip! (VIDEO)

17.04.2022

06:45

0

Pevačica je ispričala šta joj se dopada kod njega

24sedam

Gde god da se pojavi, pevačica Maja Nikolić svojim izgledom, ali i izjavama, napravi pometnju. Za pripadnike medija na jednom snimanju, gde je bila i ekipa 24sedam, ona je otvoreno govorila na mnoge teme.

Ipak, ono što je bilo interesantno jeste da je pevačica progovorila o emocijama, te Isaku Šabanoviću, koji joj se jako dopada kao pevač, a otkrila je i da je navijala za njega u takmičenju "Zvezde Granda". No, nas je interesovalo da li je možda on privlači i kao muškarac.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Naravno da sam emotivna osoba, da li postoji pevač koji nije? Ako nemaš emocije, kako da pevaš? Drvoseča, recimo ili mesar, oni mogu da ne budu emotivni, a pevači moraju. Uvek me je koštala emotivnost u ovom poslu. Evo recimo sad sam u emisiji bila sa Isakom Šabanovićem, on je bio favorit mojim drugaricama i meni - rekla je Maja, pa nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- On je simpatičan, šarmantan... Ja volim drugačije tipove, volim visoke muškarce, sportske tipove. Ali Isak je moj tip u smislu duhovitosti, harizme, jer on kad se nasmeje, on pleni. Tako da nije bitan izgled. Zapravo i nemam tip, ne mora muškarac da bude maneken, može da bude i ružnjikav, ali kad se nasmeje, da ima taj šarm.

Pevačica je i navela muškarce za koje smatra da su po njenoj meri.

- Više volim muškarce kao što je Džeremi Ajrons, Aca Lukas, Džon Malkovič. Meni svi kažu "Džordž Kluni je lep", meni nije, možda za moju mamu. Ja volim kad je muškarac namazan, ne mora da bude intelektualac, da se snalazi u Srbiji.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Maja je otkrila i kako mršavi, ali progovorila i na aktuelnu temu o oblačenju na javnoj sceni. Šta je ispričala, pogledajte u videu na početku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike