Živeo sam mesec dana sa 20 evra! Isak Šabanović počeo da radi sa 14 godina: Zarađivao sam kao šanker

11.03.2022

20:48

1

Autor: Marija Mitić

Posle teškog i naizgled beznadežnog perioda, pevaču se osmehnula sreća

Živeo sam mesec dana sa 20 evra! Isak Šabanović počeo da radi sa 14 godina: Zarađivao sam kao šanker
zarko_madzic_13092021_0024 - Copyright ATAImages

Pre nego što je počeo da zarađuje od muzike, istaknuti učesnik takmičenja "Zvezde Granda", Isak Šabanović, nije se libio da radi i druge poslove.

U jednom trenutku se čak latio i pranja posuđa, a kako kaže, umeo je da preživi mesec dana sa 20 evra u džepu.

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

- Sa 14 godina počeo sam da radim kao šanker. Nije me bilo sramota da radim taj posao, značilo mi je da imam neki dodatni novac. Znao sam tačno da preživim sa 20 evra mesec dana. Znao sam 10 evra ide na menzu, 10 evra za piće. Umeli smo da izađemo i pijemo jedno pivo čitavo veče, a nama se pije, ali šta ćeš. Vidim ja tad kako šanker pere čaše, pitam ga da li će da mu operem da nam da pivo za to. On kaže ''Je li bi oprao?'' Kažem ''Bi!" i eto, ja operem i on nas još častio jednom turom - kaže iskreno Isak za Grand Online.

Šabanović je ispričao i da je svojevremeno napravio vizit karte koje je ostavljao u obližnjim kafićima kako bi ga neko angažovao da peva, međutim, to se nije desilo. Ipak, kasnije je počeo da nastupa sa bendom, ali sa početkom pandemije mnoge zakazane svirke su bile otkazane. Tada je već mislio da ništa se ništa uistinu neće desiti, a onda se prijavio na takmičenje "Zvezde Granda".

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

- Rekao mi je Mili da to što sam prošao na audiciji je gotovo nemoguć scenario. Da sam se prijavio na neko drugo takmičenje, nikada ne bih prošao, ali da je on čuo nešto u mom glasu i zamolio me je da mu na sceni to i dokažem - rekao je pevač koji je plakao na prvoj audiciji, međutim, Mili mu je dao još jednu šansu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike