„Ljudi, mislim da je umetnica zdrava!" Šta Angellina radi sama na Zanzibaru (FOTO)

18.03.2022

15:21

0

Na festivalu „Pesma za Evroviziju" osvojila je četvrto mesto, pa otišla na odmor

„Ljudi, mislim da je umetnica zdrava!" Šta Angellina radi sama na Zanzibaru (FOTO)
music_week_03092021_0014 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, posle takmičenja za „Pesmu za Evroviziju" rešila je da napuni naterije - sama i na Zanzibaru. Kako je istakla u okviru jednog od svojih Instagram „storija", nema gomile fotografija, već nekoga za jednu mora usput da zamoli i samo tada ispozira.

Svakako, uspela je da se pohvali zavidnom linijom ali i dobrim provodom, bez obzira na to što joj niko zvanično ne pravi društvo.

- Ljudi, mislim da je umetnica zdrava - poručila je u duhu pobedničke pesme s pomenutog festivala, za koji se svakako naporno spremala i na kom je zatim osvojila četvrto mesto.

- Punim srcem i snagom sam se spremala za izbor za „Pesmu za Evroviziju", što je od mene zahtevalo nebrojeno mnogo proba, treninga i snimanja, a veoma malo odmora i sna. Došao je trenutak da predahnem i sigurna sam da ću na Zanzibaru napuniti baterije i skupiti snagu za predstojeće, burno leto - istakla je ona, prenose domaći mediji, ali nije otkrila kada će se vratiti u Srbiju.

- Dođem sama na Zanzibar, odem na žurku i „ubodem" najjači bend - s oduševljenjem je delila s publikom putem Instagrama pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike