Sa 17 je počela da peva u kafani, branila se flašom u kafanskim tučama, a danas “mlati” milione na Jutjubu (VIDEO)

04.05.2022

18:00

0

Pevačica Angellina otkriva kako je postala jedna od najuspešnijih kantautorki kod nas

Sa 17 je počela da peva u kafani, branila se flašom u kafanskim tučama, a danas “mlati” milione na Jutjubu (VIDEO)
Angelina - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Angellinu je publika upoznala kada je pre nekoliko godina počela da peva u emisiji "Amidži šou", a zatim i da objavljuje spotove koji su, jedan za drugim, ulazili u trending na Jutjubu.

Međutim, njeno bavljenje muzikom počelo je mnogo ranije. Sa samo 17 godina počela je da peva po klubovima i kafanama u Beogradu i okolini, a iako joj nije uvek bilo lako, kaže da je ponosna na taj period karijere jer ju je pripremio za sve što je usledilo.

- Imala sam situacije kao pevam u Starčevu pored Pančeva. Seoska proslava je bila, ja klinka, nisam znala tri narodnjaka. Za mesec dana naučila sam sve što treba, nabubala narodnjake,išla pevala ih, naravno, ne kao narodnjake, nego na svoj neki fazon, pritom sam malo izmišljala tekstove, na takvim veseljima ljudi bukvalno posle četvrte pesme ne slušaju muziku, oni se samo vesele, tu je i piće... Oni više ne prate ništa - izjavila je Angellina u emisiji “24sedam sa Marom”, koja inače retko daje intervjue.

24sedam/Nenad Vujanović
 

Kad se malo “uđe u flašu”, gosti znaju i da se opuste, ali i da postanu neprijatni, ali pevačica kaže da je sve te situacije uspešno rešavala.

- Uvek sam se super branila od tih navalentnih, bukvalno sam u stanju da se pokupim i da odem, ako neko prosto pređe neku granicu. Generalno sam takav lik, ako meni nije ugodno, ostaješ bez pevačice, to je to i ćao, odlazim. Ali, ima neprijatnih situacija. Desilo mi se u nekoj kafan masovna tuča, letele su flaše, čaše, piksle, mogla sam da budem ozbiljno povređena. Na kraju sam uzela i ja neku flašu, kao ajde nek mi neko priđe - ispričala je voditeljki Mariji Atanasković.

Kada se spremala da krene u osvajanje naše muzičke scene, bilo je i onih koji su joj “dobronamernim” savetima sugerisali da bi trebalo da se podvrgne estetskoj hirurgiji kako bi uspela.

- Ja znam da bih mnogo bolje prošla da sam možda malo dodala grudi, obukla se u ne znam šta i pevala poludebilni tekst, uradila usta, ali se ne bih osećala u tome dobro i onda nije to - to, verovatno ne bih to znala ni da iznesem, prosto, potpuno drugačije razmišljam.

Koliko je iznosio njen prvi honorar, kako je nesrećne ljubavi inspirišu da piše pesme i koja je najčešća predrasuda o njoj, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike