Napao Dejva Šapela pa završio u bolnici! Nosio je lažni pištolj, ali pravi nož: Opšta drama u Los Anđelesu! (VIDEO)

04.05.2022

12:44

0

Sve se odvilo nasred scene, pa snimci šokirane publike već uveliko obilaze svet

Napao Dejva Šapela pa završio u bolnici! Nosio je lažni pištolj, ali pravi nož: Opšta drama u Los Anđelesu! (VIDEO)
profimedia-0664041907 - Copyright Profimedia

Nepoznati muškarac skočio je na scenu usred „Netflix is a Joke" događaja (u „Hollywood Bowl-u"), pa napao komičara Dejva Šapela. Sa sobom je imao lažni pištolj u koji je bio sakrio - pravi nož, a prema pisanju stranih medija bio mu je zasmetao deo stendapa koji je „pucao" od trans šala.

Pošto je uspeo da izbegne obezbeđenje i pobegne sa scene, međutim, bio je hospitalizovan, a velika prašina se podigla oko obezbeđenja šoua, koje je zabranilo mobilne telefone, ali nije uočilo oružje". Iz pomenutog pištolja nož, u stvari, iskače, ali nije poznato da li je planirao to i da iskoristi osim za pretnje.

 

 

Napadač je, inače, krenuo na Šapela svega nekoliko sekundi nakon što se on našalio kako je pojačao obezbeđenje zbog kontroverznih komentara akonto transrodnih osoba, strahujući da će da ga „dočeka ista sudbina kao Vila Smita na dodeli Oskara".

Džejmi Foks, koji je pratio stendap, pritekao je u pomoć, dok su pomenutog muškarca udarali, ali i šutirali iz obezbeđenja komičara. Kris Rok se, prema daljim napisima, vratio na scenu pa upitao:

- Jel' to bio Vil Smit?

Policija je javila, međutim, kako je napadač pretrpeo „samo površinske povrede", iako mu je ruka bila u prilično lošem stanju prema snimku.

- Neobično je to što je Šapel pričao o Roku i tom čuvenom šamaru, svemu što komičare danas može da snađe, pa tome kako je pojačao obezbeđenje, te koliko se mu žena sad brine. U baš tom trenutku, došao je bio red i na segment o ludaku koji mu dolazi kući i juri ga napolje, sve do auta - pričala je reporterka „Bazfida", Brijana Saks, prenosi „Dejli mejl"

Komičar je, baš kao i njegov kolega tokom Oskara, posle drame samo nastavio šou, bez ijedne povrede. Našalio se:

- On je trans.

Napadača je policija i privela.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike