Skandal na dodeli Oskara: Vil Smit kolegi zavalio šamar! "Ovo je bio najbolji trenutak u istoriji televizije!" (VIDEO)

28.03.2022

03:05

2

Sve se odvilo tik pred nagradu za najbolji dokumentarni film...

Skandal na dodeli Oskara: Vil Smit kolegi zavalio šamar! "Ovo je bio najbolji trenutak u istoriji televizije!" (VIDEO)
Vil Smit i Kris Rok - Copyright Profimedia

Tokom inače mirne oskarovske noći, jedan skandal ipak je našao svoje mesto pod krovom Dolbi teatra - kada je glumac Vil Smit napustio svoje mesto i izašao na scenu pa, naizgled, umalo srušio kolegu Krisa Roka s nogu šamarom. 

Kris je, pred dodelu Oskara za najbolji dokumentarni film, između ostalog, „potkačio" Vilovu suprugu Džejdu, a njemu se to, izgleda, nimalo nije dopalo. Potezom je na društvenim mrežama pokrenuo komentre poput: „Ovaj čovek u istoj noći napao Kisa Roka i uzeće i nagradu".

Izvesni novinar iz Australije, s druge strane, „okačio" je i snimak u kom se čuje kako Smit dobacuje kolegi: „Ne uzimaj moju ženu u je*ena usta" što je, inače, bilo cenzurisano u pojedinim zemljama. 

Reper Pi Didi kasnije je „dobacio preko publike" kako će sve biti nastavljno s ljubavlju, ali o šamaru nema ko ne bruji. Pojedinci su čak i u tolikom šoku, da sumnjaju i da je sve u stvari namešteno.  

- ...Znate li kome je najteže večeras? Havijeru Bardemu. Jer su i on i žena večeras nominovani. Sad, ako ona izgubi, on ne sme da pobedi! On se moli da Vil Smit dobije nagradu. Džejda, volim te, jedva čekam da vidim tvoj film, „Dži Aj Džejn"... - pričao je on i ne sluteći šta ga čeka, jer se Vil prvo smejao na njegove šale. 

Penelope Kruz i Havijer Bardem Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine
 
Vil Smit Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine
 

- Nisam bio toliko grub... Aha... - rekao je pošto je video da mu kolega prilazi.  

- Vil Smit me je upravo ošamario. U redu, bila je to samo šala... Ovo je bio najbolji trenutak u istoriji televizije, dobro... - dodao je, pa nastavio da vodi program i to s osmehom, kao da se ništa nije desilo. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike