Ako ne plati alimentaciju Ani Sević, može da završi iza rešetaka? Drami Darka Lazića se ne nazire kraj

30.04.2022

13:45

2

Baš ga je poterao maler u poslednje vreme

Ako ne plati alimentaciju Ani Sević, može da završi iza rešetaka? Drami Darka Lazića se ne nazire kraj
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić nedavno je završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a sada mu navodno preti zatvor od tri meseca zbog neisplaćenih alimentacija bivšoj supruzi Ani Sević.

Nakon što je pevač Darko Lazić bivšoj supruzi Ani Sević ostao dužan skoro dva miliona dinara za alimentaciju, pevačica je pravdu potražila na sudu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako tvrdi izvor za "Alo!", folker se nekoliko puta sreo na sudu s bivšom suprugom, a nakon toga je usledila i presuda u njenu korist.

- Ana je sve ovo vreme imala razumevanja za Darka zbog raznoraznih situacija koje su mu se dešavale u životu. Od saobraćajke koja ga je umalo koštala života do porodičnih problema, pa sve do smrti njegovog oca, međutim, kada je shvatila da se on neće promeniti, rešila je da pravdu potraži na sudu i na taj način dobije novac od alimentacije koje je dugovao - kaže izvor za gorenavedeni list i dodaje:

- Lazić je dobio uslovnu kaznu od godinu dana i ako zakasni s alimentacijom samo jedan dan, ide u zatvor na tri meseca. Ovo je očigledno bio jedini način da se opameti i da shvati da ima ćerku prema kojoj mora da ispuni sve obaveze.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Folker je poslednjih dana bio glavna tema u domaćim medijima nakon što ga je saobraćajna policija zaustavila zbog prekoračenja brzine, a tada je utvrđeno i da je bio pozitivan na prisustvo opojnih droga, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike