Severina u svađi sa rođenom sestrom Marijanom: Ne dozvoljava joj da vidi bolesnu majku?!

18.04.2022

12:42

0

Pevačica je najpre zaratila sa Centrom za socijalni rad pre izvesnog vremena

Severina u svađi sa rođenom sestrom Marijanom: Ne dozvoljava joj da vidi bolesnu majku?!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U životu Severine Vučković godinama je bura.

Najpre se rastala od supruga Milana Popovića, zatim se udala za Igora Kojića, povela bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, razvela se od Igora, usput boravila po sudovima, a sada se u njen život upleo i Centar za socijalni rad jer je navodno u konfliktu sa sestrom Marijana.

Kako prenosi hrvatski portal 24sata.hr, pevačica je donedavno bila u odličnim odnosima sa Mirjanom. 

U medijima se nedavn pojavila vest da je radnica Centra prijavila Severinu za haos koji je napravila kada ju je izvređala, te je reagovala i policija. Međutim, sada su isplivali novi detalji. Zbog sumnje da je remetila javni red i mir na štetu zaposlene Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu.

Reč je, naime, o porodičnim problemima, prenosi ovaj portal.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
Severina Vučković i Milan Popović

Severinina i Marijana majka Ana imala je zdravstvenih problema, pa sve više vremena provodi sa pevačicom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog Vučkovićeve. 

Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

Do samo pre nekoliko godina Seve i Marijana imale su idealne odnose. Marijana se nije libila da brani sestru u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za dete koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem i bila je podrška mlađoj sestri. Govorila je i da joj pomaže u brizi oko deteta, a dok je dete s ocem provodilo praznike u Beogradu, Marijana je htela da mu jednom odnese poklone. Popović joj je, tvrdila je Marijana, branio da se druži s nećakom, a ona je mlađoj sestri Severini i dalje čuvala leđa.

- Kad god mogu, spojim nekoliko dana i dođem u Hrvatsku, ali poslednjih godina zbog obaveza i posla nisam uvek u prilici i zbog toga iskreno žalim - govorila je Sevina starija sestra Marijana Vučković Popović.

Samo u jednoj prilici Marijana je bila oprezna istupajući u javnost kad je komentarisala Sevin odabir partnera, tad Igora Kojića.

- Idem za tim da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći s njom da podele život. Ako se Igor dokaže u svojoj ljubavi, imaće moje poštovanje i podršku u potpunosti - rekla je tad starija sestra pevačice.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike