Podnesena prijava protiv Severine zbog agresivnog ponašanja: Pevačica psovala, vređala socijalnu radnicu

14.04.2022

07:47

0

Tokom telefonskog poziva, ona nije birala reči

Podnesena prijava protiv Severine zbog agresivnog ponašanja: Pevačica psovala, vređala socijalnu radnicu
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Protiv Severine Vučković policija je podnela optužbu Prekršajnom sudu, zbog remećenja reda i mira. Centar za socijalni rad je pre dva meseca podneo prijavu za isto protiv pevačice, zbog agresivnog ponašanja.

Kako navode tamošnji mediji, Seve je telefonom pozvala Centar za socijalni rad i nije birala reči u razgovoru sa socijalnom radnicom. Navodno ju je bila, između ostalog, pitala „sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu pod sumnjom da je izvršeno nasilje.

- Međutim, nju to nije zanimalo, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - ispričala je socijalna radnica, prenose mediji.

Severina je zatim nastavila da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad pedesetogodišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni predlog biti podnet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju, prenosi „24sata.hr".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike