Boemske priče Lukasa, Pejovića i Matića: Kad se oni sastanu, nastane haos: Aco ih drži kao taoce, a Saša ih imitira

17.03.2022

07:45

0

U društvu ovih pevača često se zbijaju šale šale, popije koja više, a iz svih tih druženja rodile su se i brojne neispričane priče

Boemske priče Lukasa, Pejovića i Matića: Kad se oni sastanu, nastane haos: Aco ih drži kao taoce, a Saša ih imitira
lukas (1) - Copyright ATAImages

Pevač Saša Matić ima veliki krug prijatelja na estradi, ali najveći broj neprospavanih noći i ispijenih čašica ima sa Acom Lukasom i Acom Pejovićem. Sa njima je često zbijao šale, popio koju više, a iz svih tih druženja rodile su se i brojne neispričane priče.

Matić je rešio da jednu od njih podeli sa javnošću, ali ne samo tako što će prepričati njihove doživljaje već ih i izimitirati. Naime, on je oponašao svoje kolege Lukasa, Pejovića, ali i voditeljku Sanju Marinković. 

24sedam/Goran Sivački
Aca Lukas

- Ima jedna anegdota pred Novu godinu smo snimali „Magazin In“ kod Sanje Marinković i bili smo Ivica Dačić, Milica Pavlović, Dragana Mirković, Aca Lukas i ja. Pred snimanje sedimo mi tako i pričamo i kaže Sanja Ivici: „Jao Ivice, zašto nisi obukao smoking tebi baš lepo stoji smoking?" I sad sedi tu Lukas i kaže: „Je l' znaš zašto nije obukao smoking? Kad je sišao ovde u studio pisalo je „No smoking i on ga nije obukao“ - pričao je Matić sa sve mimikom i oponašanjem voditeljke i svog kolege Ace Lukasa. 

Tu se Matić nije zaustavio, pa kad je pokazao svoje umeće sa imitiranjem, on je nastavio dalje da zabavlja goste u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

- Sedimo mi kod Pejovića, neko slavlje i kako noć odmiče, on ne da nikome da ode kući. Prošla je ponoć i pita mene Lukas: „Salence, koliko je sati?“Ja mu kažem da je prošlo 12, a on meni kaže: „Ajmo“. Ja tu kažem njemu: „Ma gde ćemo, tek smo došli“, a on odgovara: „'ajmo, ovaj će da nas drži za taoce“. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike