Kako je Kanje rasplakao Kim pred „Subotom uveče uživo"? Kofer je bio pun, doterao ga je do Njujorka i bacio joj pod noge!

01.05.2022

08:00

0

Starleta se svojski trudila da ne reaguje burno, ali se na kraju slomila

Kako je Kanje rasplakao Kim pred „Subotom uveče uživo"? Kofer je bio pun, doterao ga je do Njujorka i bacio joj pod noge!
Profimedia

Kim Kardašijan nije mogla a da ne zaplače pošto joj je bivši suprug Kanje Vest doneo - čitav sporni snimak koji je napravila s nekadašnjim dečkom, a za koji se dugo pričalo da j uje u stvari i proslavio. U najnovijoj epizodi porodičnog rijalitija, prikazano je koliko je samo suza prolila tik pred emisiju „Subotom uveče uživo", u periodu kada je bila pozvana da je vodi.

Tada su strani, ali i domaći mediji, brujali o tome kako postoji i još neobjavljeni deo snimka, a Kim nije štedela u nameri da ga se domogne. Sve što je ponavljala bilo je - kako nipošto neće dozvoliti da je „to sve ponovo stigne i dve decenije kasnije, sada, kada je i majka četvoro dece". Međutim, nije bilo baš tako lako kao što se ona nadala da će biti.

Kanje Vest Profimedia
 

Međutim, malo pred „SNL" („Saturday night live", odnosno „Subotom uveče uživo") Kanje, s kojim je tada bila u procesu razvoda, otišao je avionom najpre u Los Anđeles i tamo se sastao s Rejem Džejem i preuzeo kofer s kompjuterom i diskom na kom su se nalazili kadrovi kojima je Kardašijanovoj gotovo zaprećeno. Odmah je zatim otišao u Njujork i predao joj torbu, a taj gest je dobar deo poznate porodice i bliskih prijatelja koji su bili prisutni ostavio u suzama.

Reper je na ovaj način svakako pokazao da mu je porodica na prvom mestu. Do početka šoua koji je Kim vodila, s druge strane, u tom trenutku je bilo ostalo svega nekoliko sati.

- Kanje je sinoć otišao kući i vratio se jutros. Hoću da vam pokažem šta mi je doneo - rekla je bila Kim, pošto je pozvala sestru Koli i majku Kris da dođu do njene sobe u hotelu u kom su odsedale.

- Ovo je ceo po*nić. Kompjuter mi je doneo, sve je na ovom disku. On i Rej Džej su se našli na aerodromu i ovde je sve... Mislim da će mi trebati obezbeđenje samo za ovu torbu - nastavila je u suzama.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

Kasnije u epizodi, „u ispovedaonici", nadovezala se na priču rečima:

- Znam da je Kanje ovo uradio zbog mene, ali isto tako i zbog dece.

Takođe, Kardašijanova je priznala kako je odmah pustila snimak, da vidi šta to nije objavljeno do sada. U pitanju su bili mahom samo kadrovi iz restorana.

Podsetimo, Kim i Kanje su se razveli posle šest godina braka. Ona je papire za razvod predala u februaru 2021. godine. Trenutno izlazi s Pitom Dejvidsonom.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, Profimedia
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti