Emina uzela 760.000 evra za kuću u Novom Pazaru, a majka ju je molila da to ne radi? Isplivali detalji!

29.04.2022

09:50

3

Prethodnih godinu dana ju je i izdavala, a onda je s bratom donela odluku da je vreme da i raskući dedovinu

Emina uzela 760.000 evra za kuću u Novom Pazaru, a majka ju je molila da to ne radi? Isplivali detalji!
Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Iako se njena majka Senija isprva protivila tome, Emina Jahović navodno je prodala plac koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru i to za vrtoglavih 760.000 evra. Na mestu na kom je pevačica imala kuću biće - turska ambasada, a ona je pomenuti prostor prethodnih godinu dana i rentirala, pa uzimala kiriju, jer na imanju nije provodila mnogo vremena.

- Emina i njen brat Mirsad Jahović dugo su iznajmljivali kuću u Pazaru turskom konzulatu jer su zbog obaveza retko u njoj boravili. Ona dugo živi u Turskoj, a i majka ne živi u Pazaru, već kod sina u Istanbulu, pa je skoro cele godine plac prazan. Tako su sklopili dogovor s konzulatom da im rentiraju prostor, a na kraju su presekli kad se pojavila ponuda da se vila proda da bi se tu smestila turska ambasada. Turci su ponudili 760.000 evra, Emina je pristala, pa je plac sada u sređivanju za izgradnju ambasade - priča za „Republiku" izvor blizak Jahovićima, pa objašnjava kako je pevačica za plac bila u prilici da uzme po 2.000 evra mesečno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad. Sada planiraju da ulože dodatni novac da bi se još sve sredilo, a kupci su videli da je bolje da se prostor kupi i sredi nego da se iznajmljuje mesečno za 2.000 evra - priča zatim izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Emina i Mirsad su, pošto su rešili da prodaju nekretninu, morali sa majkom da povedu ozbiljan razgovor.

Dedovina

- Eminina majka Senija prvo nije bila za to da se prodaje dedovina. Pričala je da je taj plac vredan celoj porodici, da to treba da bude vikendica ako ništa drugo i da nije pametno da se prodaje, ali Emina i Mirsad su insistirali. Pričali su majci da su Turci ponudili solidan novac za plac, da znaju koliko je vezana za tu kuću, ali da nema smisla da propada i da se prostor ne koristi. Rentiranje je bila pametna odluka, ali sad su kompletno hteli da prodaju sve. Mirsad i Emina imaju svoje kuće, tako da je ovo bila najbolja opcija - zaključuje insajder.

Inače, u novopazarskom naselju koje se još naziva i pazarsko Dedinje ima dosta luksuznih kuća. Na mestu na kom je pevačica imala kuću imanja se prodaju najviše za 600.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti