Oca je izgubila sa 18 godina, a ovako izgleda majka Emine Jahović: Geni su čudo (FOTO)

16.04.2022

11:59

1

Pevačica je sa pratiocima podelila trenutak dok je uživala sam mamom u popodnevnoj kafi

Oca je izgubila sa 18 godina, a ovako izgleda majka Emine Jahović: Geni su čudo (FOTO)
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Emina Jahović ima veliku porodicu, a jednom prilikom je priznala da su gotovo retke situacije kada su svi zajedno. Izgubila je oca kada je imala 18 godina, te je tada utehu i podršku tražila u majci Seniji.  

Emina slovi za jednu od najlepših pevačica, a ono što mnogi ne znaju jeste kako izgleda žena koja ju je rodila i od koje je nasledila lepotu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Emina Jahović

 

Naime, Emina je putem društvene mreže Instagram podelilia sliku svoje majke, i možemo reći da su geni čudo!  Lepa je i negovana baš kao i Emina. Kao što se može videti, pevačica ima gotovo identične crte lica kao i njena majka, o kojoj se danas brine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Majka i ćerka uživale su u popodnevnoj kafi i razgovoru, pa je pevačica u opisu fotografije napisala „Majka je kraljica“.

Podsetimo, pevačica je ranije u jednoj emisiji ispričala kako je izgledalo odrastanje u Novom Pazaru uz oca Nusreta, majku Seniju, sestru Sabinu, te brata Mirsada Jahovića Turkdžana. Njena životna priča je rastužila milionski auditorijum, saznavši da oni nikada nisu bili na okupu kao porodica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike