Konstrakta jutros otišla u Torino, a tamo nastali problemi! Panika među organizatorima

01.05.2022

18:12

0

Kako se navodi, nastali su tehnički problemi

Konstrakta jutros otišla u Torino, a tamo nastali problemi! Panika među organizatorima
konstrakta_aerodrom_01052022_0037 - Copyright ATAImages

Muzičko takmičenje "Evrovizija" biće održano od 10 do 14 maja, ali su se sada javili problemi. 

Kako se navodi, postoje tehnički problemi sa ključnim elementom bine - kinetičkim suncem koje predstavlja simbol ovogodišnjeg najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

ATAImages
 

Iz tehničkog tima javljaju da je u proteklom danu otkrivena motorizacija lukova i krugova. Problem je sa motorima koji treba da omoguće kretanje lukova i krugova, što znači da sunce koje treba da se okreće (kinetičko sunce) nije u stanju da se kreće onoliko slobodno koliko se očekivalo.

"La Stampa" navodi da se problem ne može u potpunosti rešiti i da je doneta odluka da se ograniči obim do kojeg će se kinetičko sunce kretati.

Profimedia
 

Podsetimo, takmičenje za Pesmu Evrovizije 2022. godine, održaće se u Torinu od 10. do 14. maja, u Areni Palasport Olimipico, saopštili su iz Evropske radiodifuzne unije (EBU) i Radio-televizije Italije (RAI), koji su organizatori jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja u Evropi.

Naša predstavnica Konstrakta je rano jutros otputovala u Torino, gde će početi sa probama i druženjem sa ostalim učesnicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike