Estrada pod lupom 24sedam: „Dobra vest se daleko čuje, a loša još dalje..." (FOTO/VIDEO)

02.05.2022

04:55

0

Dok su se jedni radovali prinovi, novim uspesima, drugi su strepeli ne znajući šta donosi dan, a šta noć

Estrada pod lupom 24sedam: „Dobra vest se daleko čuje, a loša još dalje..." (FOTO/VIDEO)
pregled nedelje - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Tanjug/AP Photo/Steve Helber

U nedelji koju smo ispratili, pojedine poznate ličnosti su pronašle novi, promenile, ali i izgubile - svoj put.

Darko Lazić bio je priveden zbog prekoračenja brzine, te vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, Konstrakta je krenula put Torina gde će se ove godine održati „Evrosong", Aleksa Balašević je otkrio kako postaje otac, a Seka Aleksić - objavila je novi album, pa oduševila svoju vernu pubiliku. O svemu tome, 24sedam vas je blagovremeno izveštavao.

Takođe, ni ova sedmica nije prošla bez izvesne doze straha. Tako je bilo kada se pročulo da je Aleksandru Kaziću dijagnostikovan rak testisa, pa da je ubrzo i završio na operacionom stolu. Potraga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom regionalnog „Velikog brata" se nastavlja, dok „preko bare" - sve sluti na pobedu Džonija Depa nad bivšom suprugom, u suđenju godine, kako ga mnogi nazivaju.

„Mora da mi je neko sipao drogu u piće..."

Darko Lazić bio je priveden na auto-putu na Novom Beogradu pošto je vozio 117 na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80 kilometara na sat.

Darko Lazić „Sceniranje" screenshot
 

Pevač je, pošto je bio podvrgnut droga, kao i alko-testu, imao 0,91 promila alkohola u krvi, a bio je pozitivan i na kokain. Posle privođenja, a zatim i izricanja kazne (200.000 dinara plus zabrana upravljanja motornim vozilom od godinu dana), pevač je tvrdio kako je sarađivao s nadležnima „bez pardona, siguran da ništa nije radio", te da je „velika verovatnoća da mu je na rođendanu na kom je prethodno bio neko sipao drogu u piće".

Na Tviteru, ali i ostalim društvenim mrežama podigla se velika buna zbog ovoga „jer niko ne može da veruje da Darko ne može da se opameti ni pošto mu je zbog bahate vožnje život visio o koncu". Mnogi su i oni koji smatraju da se „neće ni smiriti dok ne ubije nekoga", dok slavljenik s pomenutog rođendana, bokser Marko Nikolić, ističe kako „nije u redu to što Lazić i njegov menadžer pričaju - jer ko još sipa kokain u piće?"

Konstrakta, srećno!

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, ispraćena je prošle nedelje u velikom stilu u Torino, gde su već počele i probe za predstojeći „Evrosong".

Pevačica je s aerodroma „Nikola Tesla" odletela u ranim jutarnjim satima na samom kraju prošle sedmice.

Na „Evroviziji 2022" u Torinu predstavljaće Srbiju s pesmom „In corpore sano". Nastupaće u drugoj polufinalnoj večeri, a kako se kotira na kladionicama - velike su šanse da će otići i u finale, zakazano za 14. maja.

Nestala Marijana Seifert

Marijana Seifert Nestali.hr
 

Nekadašnja pobednica regionalnog „Velikog brata" nestala je pre pet dana. Uzemirujuću vest je na Fejsbuku objavu njen suprug Karlo, pa zamolio sve da podele istu objavu i jave mu ukoliko bilo šta saznaju. Porodica ne gubi nadu da će se pojaviti, ali su svakako teško podneli informaciju da su njena dokumenta i telefon pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu. Pored policije i vatrogasaca koji su danima tragali za njom, velikoj akciji se priključila i Hrvatska gorska služba spašavanja, a kako je tekla potraga možete pročitati OVDE.

 

 

Podsetimo, u trenutku nestanka Marijana je nosila kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike. Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (cveta orhideje na donjem delu leđa, glave jednoroga na levom bedru, dva tribala na levoj podlaktici i desnom zglobu, kao i tekstualnu na desnom ramenu, te na desnoj ruci znak beskonačnosti).

Aleksa Balašević uskoro tata!

Pored dopunjenog izdanja zbirke pesama pokojnog Đorđa Balaševića, „Dodir svile", udovica kantautora Olja je obelodanila i da njen sin Aleksa uskoro postaje otac.

Aleksa Balašević „Dobro jutro, Srbijo" screenshot
 

On je dan kasnije na Instagramu otkrio kako s verenicom Nikolinom čeka devojčicu.

 

 

Novi album Seka Aleksić ugledao svetlost dana

Deveti album poznate pevačice nosi naziv „Bioskop" i, kako kažeu, preti da obori sve rekorde.

Seka Aleksić, Foto: Andreja Damnjanović
 

Za ovaj projekat, Seka je okupila tim najboljih autora među kojima su Marina Tucaković, koja je napisala tri teksta pred smrt, a po jednoj njenoj pesmi se upravo i zove novi album, potom Dragiša Baša koji je na jednom od predhodnih albuma napisao pesmu „Rođena s’ vukovima", Saša Lazić, Bojan Vasić, a kako je poznato - uvek šansu daje i novim mladim autorima.

„Luna" dobila novu pevačicu

Čeda Čvorak obradovao je verne fanove informacijom da će u narednom periodu sarađivati sa Dunjom Fleš.

Dunja Fleš i Čeda Čvorak Instagram screenshot / flashdunja
 

Kako je objasnio u kratkom snimku na Instagramu, ona mu je i jedna od dragih prijateljica, pa se i sam raduje vremenu koji sledi.

Drama u porodici Kazić

Zvezda „Granda" Aleksandar Kazić, jedan od već dobro poznate braće Kazića, brzo je operisan pošto mu je dijagnotikovan rak testisa. Iz njegove pi-ar službe javljeno je da je operacija bila uspešna, te da lekari sada nastavljaju samo da prate njegovo stanje.

Aleksandar Kazić Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

- Nikakvih simptoma nije bilo. Čim je osetio bol u predelu testisa javio se u Urgentni centar i kada su otkrili šta je u pitanju, hitno je operisan - dodali su.

Džoni odnosi pobedu?

Suđenje godine, kako ga mnogi nazivaju, Amber Herd i Džonija Depa, nema ko ne prati još otkako je počelo. Niz skandaloznih tvrdnji glumca (o tome kako je, u stvari, on bio taj koji je bio zlostavljan) „odneo" je strah fanova poznatog glumca vezan za ishod. Trenutno, šuška se kako bi on mogao da odnese pobedu nad bivšom suprugom.

Prema najnovijom informacijama, parnica se svakako nastavlja. Milijarder Elon Mask, te glumac Džejms Franko navodno ipak neće svedočiti kao svedoci odbrane Herdove u suđenju za klevetu za koju ju je Dep tužio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike