Čeda predstavio novu pevačicu! Posle Đoganijevih, pa grupe „Trik FX", ona će od sada nastupati s „Lunom" (FOTO)

29.04.2022

11:55

0

Osim za mikrofonom, ostvarila se i kao plesačica sarađujući s najpoznatijim dens grupama

Čeda predstavio novu pevačicu! Posle Đoganijevih, pa grupe „Trik FX", ona će od sada nastupati s „Lunom" (FOTO)
luna_18122017_0002 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi su oni kojima je raspad „Lune" teško pao, kako su uz grupu odrasle brojne generacije. Čeda Čvorak je zato posebno obradovao verne fanove pošto je najavio veliki povratak, a tek i - informacijom ko će mu se pridružiti.

U pitanju je, naime, jedna njegova prijateljica, pevačica i plesačica poznata kao Dunja Fleš, koja je na sceni koliko i sastav u kom je on dotakao same zvezde.

- S ponosom mogu da vam predstavim novog saradnika! Grupa „Luna" će imati saradnju sa jednom predivnom i iskusnom pevačicom, koja je inače moja drugarica. U pitanju je Dunja koja je na sceni koliko i moja grupa - počeo je Čeda na svom Instagramu, na šta se nova članica brzo nadovezala.

- Da, od sada ću nastupati sa grupom „Luna" i nadam se da će se svima to dopasti. Nadam se da će vam se svideti i pesme grupe koje sam prepevala. U toku leta očekujte nastupe i hitove u mojoj interperetaciji - istakla je ona.

Dunja Fleš Instagram screenshot / flashdunja
 

Podsećanja radi, Dunja je svojevremeno bla jedna od najpopularnijih plesačica. Svoje prve plesne korake načinila je u grupi „Đogani Fantastiko", a potom nastavila saradnju sa Natalijom i Sanijem kao plesni član „Trik FX-a". Njen talenat je rezultirao - solo karijerom, te osnivanjem njene grupe pod nazivom „Dunja Fleš".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike