Božinovska prvi put posle 40 godina odmara za Prvi maj: Ide s komšinicom na splav, pa posle pravac - Bojčinska šuma!

01.05.2022

10:15

0

Do sada je svaki put radila za praznik...

Božinovska prvi put posle 40 godina odmara za Prvi maj: Ide s komšinicom na splav, pa posle pravac - Bojčinska šuma!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska obično radi za Prvi maj, ali ove godine - nije tako. Pošto joj je konačno „palo" da ne radi, rešila je da dan provede s komšinicom prvo na ručku, a onda i u šetnji.

- Svaki praznik sam radila do sada. Ne računam poslednje dve godine dok je trajala korona, pa mi pevači nismo nigde nastupali. Planiram da dan provedem sa komšinicom. Otići ćemo na jedan splav da ručamo ribu i da se ispričamo, posle toga ćemo se prošetati Bojčinskom šumom - otkrila je Goca za „informer" pa dodala da joj je predah bio i neophodan.

- U mladosti nisam imala prilike da uživam za praznik rada i da idem na uranke... Počela sam da radim kada sam imala samo 16 godina i zarobila sam se u poslu - objasnila je ona.

Prvog honorara se i ne seća, ali tačno zna šta je od tog novca kupila.

Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel
 

- Deca danas prvo kupuju „šanel" i „dior", a ja sam od prvog novca pomagala roditeljima. Čim sam počela da pevam, kupovala sam sve za kuću, ćebad, šoljice za kafu, plastične stolice... Davala sam i novac za krečenje kuće - nabrajala je Božinovska, pa otkrila koji nastup dok je živa neće zaboraviti.

- Pevala sam na svadbi nadomak Beograda koja je trajala duže od 24 sata. Bilo je više muzičara, smenjivali smo se, ali nikome od nas nisu dozvoljavali da ide na spavanje - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike